torsdag 18. oktober 2018

Morsomme innslag på fest

Her blir det mange morsomme øyeblikk. Selskapsleker for voksne,. Vær gjennomført og tenk på alt.


Lag en god atmosfære på festen ved bruk av fargerike, morsomme eller interessante dekorasjoner, lukter og musikk. Vi er rundt stker som skal (17.des) ha en alkohol fri fest (mamma er så jævlig kjip, er det lov til og si jævlig)!

Så vi antar vi kommer til og kjede oss, en del! Så er det noen som har peiling på noen kule fest leker? Etterpå kan du feks be dem stille opp på en ny rekke, alfabetisk etter navnene sine (da må de prestentere seg for hverandre samtidig). Selv ihuga leke-hatere har ledd godt når de var med på dette.


Jeg tror mange forbinder leker med den typen selskapsleker de gjorde som barn, men det finnes faktisk mange leker som passer for voksne. Siden en luau er en uformell og morsom hendelse, kan du legge leken ordlyden slik som, Forslag Antrekk:. Noe tropisk og uformell Ties vil bli erstattet med lei på døren.

Hvis du legger til morsomme innslag til invitasjonen ordlyden, bare omfatte det som gjenspeiler jubileum parets stil. Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post. Bli med blant 2andre abonnenter. Tilleggsklærne de skal få på seg i tillegg kan f. Vær obs på at klærne kan bli utsatt for litt hardhendt behandling i kampens hete, så bruk helst gamle plagg du ikke er redd for at skal bli ødelagt.


Lurer bare litt på om dere som har vært i mange bryllup kan tipse om morsomme innslag som slår an hos gjestene. Vi har veldig lyst å finne på noe som inkluderer gjestene og er litt humoristisk, men jeg tror det er lett å trå feil og ende opp med noe som ingen engasjerer seg i og som bare blir kra. Jeg har fått i oppgave å finne en praktisk oppgave til en fest med kolleger på jobb, og i den sammenheng spør jeg her om noen vet av en enkel og morsom praktisk oppgave som vi kan ha. Dette må gjerne være noe som kan utføres på ste med flere lag, grupper etc. Vi var da ute på en plass som het Kavringen?


Her hadde vi ulike aktiviteter. Den mest gøyale var der vi ble delt inn i flere lag. Vi fikk da hver våres ølbrille (promillemasker) og det ble laget en hinderløype av kjegler på en mark. Og hvordan man kan gjøre ting litt annerledes.


Har ikke lyst på bare sånn vanlig med kirke middag og fest. Var en gang på julebord som hadde Skal vi danse som tema.

Par ble trukket og hvert par fikk hver sin dans på forhånd. Så var det oppvisning, avstemning og kåring av vinner på julebordet. Høres kanskje dust ut, men det var utrolig morsomt! Noen var veldig flinke og noen var (deriblandt jeg) mildt sagt ganske så klønete på dansegulvet.


Oppgaver, bilder og filmklipp presenteres på storskjerm. Og mens deltakerne løser oppgaver, lager artistene show med god festmusikk. ACTION TRACK Lagene får utdelt en smarttelefon, hvor dere fortløpende får morsomme oppgave og instruks om hvor dere skal gå videre. Dere løser kreative utfordringer og tar morsomme bilder underveis.


Den er pakket full med litt mer morsomme spørsmål til quiz som ofte er litt på kanten og einer seg derfor best til voksne. Dette er dog en morsom quiz til fest eller til et litt listig lag med venner som ikke er redd for å trekke på smilebåndet. Så nøl ikke med å spør ut dine venner og kos deg med quizzen! Blant annet finner du morsomme sitater om kvinner og menn, morsomme sitater om kjærlighet og mye mer.


Mange artige sitater betrakter emner på en humoristisk måte, og setter en del situasjoner på spissen. Du vil finne mange morsomme sitater som passer utmerket som humoristiske innslag i taler for bryllup, konfirmasjon og mer. Med dette spillet kan gjestene konkurrere i ferdighetsspill på vorspielet. Du setter ballen på skyvebrettet og sender den av gårde.


Får du ballen i kurven, bestemmer du hvem som skal ta neste shot. Hvis skuddet er for dårlig, drikker man selv og gir videre til neste spiller. Spill innendørs eller ute, på vorspiel, fest eller nachspiel. To fedre og to sønner drar på fisketur. Hver av dem fanger én fisk.


Hvorfor kommer de hjem med bare tre fisker tilsammen? Hvor mange riktige klarer du på denne morsomme quizen? Alle liker quiz, og det er en super måte å engasjere folk på , sier Jon Inge Kolden, president i Norges Quizforbund. Han har vunnet norgesmesterskapet i sportsquiz tre ganger, og har.


Her gjelder det å skrive morsomme lapper, har f. Det kommer stort sett veldig an på hvor mye tid og oppmerksomhet du vil at leken skal ta, noen leker kan ta litt mye oppmerksomhet og noen kan føle seg ekskludert eller at det er teit med lek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg