torsdag 4. oktober 2018

Bytte av fastlege

Bor du ikke på samme adresse som barna dine? Det er bare mulig å stå på én venteliste av gangen. Innholdsoversikt - helsenorge. This site won’t let us show the description for this page.


Om min helse - helsenorge. Informasjonen på helsenorge.

Ufrivillig barnløshet - helsenorge. Er du medlem av folketrygden i Norge og er statsborger enten. Du kan selv finne og bytte til ønsket.


Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten. Her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode filtreringsmuligheter som kan hjelpe deg å finne ut hvilken fastlege som passer best for deg.


Søk blant alle fastlegene her.

Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Bytte fastlege - Min fastlege. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per år. Et fastlegebytte er gyldig fra den 1. Fastlegeordningen sender deg en melding om hvilken fastlege du er tildelt.


Anbefalte fastleger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her.


Trykk først på bytt fastlege og så må du søke på SiO under legekontoret du vil bytte til. Bytt fastlege på helsenorge. Hvorfor velge fastlege hos oss? Velger du fastlege hos oss, får du en lege som er spesialist på vanlige studentproblemer.


Legene våre er spesialister i allmennmedisin, eller er under spesialisering. Hvis du ikke er fornøyd med fastlegen din, kan du bruke bytteretten. På denne nettsiden finner du oversikt over fastleger.


Brødbaking har aldri vært enklere.

Kjøp brødbakermaskin fra NetOnNet i dag! Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. I tillegg kan du bytte fastlege hvis du melder flytting til folkeregisteret eller hvis fastlegen slutter eller reduserer listen sin. Oversikt over fastleger i Trondheim, og hvem som har ledig plass på sin liste, finner du på helsenorge.


Skal du finne eller bytte fastlege , se hvor mye du har betalt i egenandeler, eller bestille Europeisk helsetrygdkort? Da skal du til den offentlige helseportalen helsenorge. Barn under år har krav på samme fastlege som foreldre, selv om legens liste er stengt. I tillegg til de ordinære byttene, kan du bytte fastlege hvis du melder flytting til folkeregisteret eller hvis fastlegen slutter eller reduserer listen sin. Slik bytter du fastlege.


Det er HELFO som administrerer og er ansvarlige for ordningen. På deres hjemmesider kan du enkelt bytte fastlege til en annen om ønskelig. Du har mulighet til å bytte fastlege to ganger årlig, i tillegg kan du bytte dersom du flytter, om fastlegen din slutter eller om fastlegen reduserer antallet pasienter på.


På Helsenorge kan du finne ut hvilken fastlege du har, se fastlegens adresse og telefonnummer, bytte fastlege , melde deg inn eller ut av ordningen, søke etter fastlege etter forskjellige kriterier, se hvor mange bytter som gjenstår og se hvem du har hatt som fastlege tidligere. Alle som er bosatt i en kommunen har rett til å stå på liste hos en fastlege. Som bosatt regnes den som er registrert i folkeregisteret. Asylsøkere og deres familiemedlemmer har rett til å stå på liste når de er medlem av folketrygden. Pasienten velger selv fastlege og bytte lege hvis det er ledig plass på fastlegelisten.


Kan jeg bytte fastlege ? Tjenesten bytte fastlege finnes på helsenorge. Planlegger du å bytte fastlege ? Rettigheten gjelder også på tvers av dagens kommunegrenser. Eneste forutsetning er at legen har ledig plass på listen sin.


Endringen gjennomføres inne på nettsiden til Direktoratet for e-helse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg