tirsdag 2. oktober 2018

Hellas øyhopping

Se våre reisemål her. Opptil rabatt - bestill nå! Det er en enestående måte å oppleve mye på én og samme reise, og du kommer garantert hjem med mange gode minner.


Ekspertens tips til gresk øyhopping – Øyhopping er en utrolig morsom reiseform! Vi guider deg til de ulike øygruppene og hva du må planlegge før reisen.

Eller bare slappet av på stranden til lyden av bølgenes sus, om du ønsker det. Vi tilbyr skreddersydde øyhoppingspakker. Hos oss kan du enten velge en av våre anbefalte øyhoppingsturer, eller la oss skreddersy din drømmeferie. Sett sammen reisen selv med fly og hotell. Finn ferien hos Ving.


Om du vet reiseruten helt eksakt kan du søke på nettet etter passende overnattingsmuligheter for ditt reisefølge og booke dette i god tid. HELLAS (ABC Nyheter): − Når det tårner seg opp flykter jeg ut på havet. Jeg lar ferga i Pireus ta meg dit den skal – om det er til Mykonos, Paros, Syros eller noen av de andre øyene.

Her ute oppheves vekten av det jeg måtte ha av problemer. Turistifiserte Rhodos, festlige Ios eller spektakulære Santorini? Mange øyer er overbefolket av turister, andre steder går livet litt saktere. Fly til den grønne øya Korfu, ta båten til Kefalonia og avslutt reisen ved de kritthvite strendene på Zakynthos.


Hellas – reis mellom de greske øyer. Her gir vi deg tips til øyhopping i den greske øyverdenen, og vi hjelper deg å planlegge ruten. Navnet henviser til øyene rundt (κυκλάς) den hellige øya Delos. Det finnes knapt noe som er så vakkert og etterlengtet om sommeren som den greske øyverdenen.


Det skinner i hvitkalkede, koselige bygninger og det turkisblå havet har nærmest monopol på å være ekstra fargerikt på disse kanter. Da må du fortsette å lese. Her har vi samlet tips om hva som er greit å vite når du skal på øyhopping. Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet. Start på den store øya Rhodos, fortsett til koselige Tilos og avslutt på vakre Kos.


Hvitkalkede små hus, nydelige strender, fiskerlandsbyer og varme mennesker. Alle finner seg sin egen favoritt blandt de mange øyene. Utforsk antikke ruiner og vakre havnebyer på dagti og nyt kalde drinker og fersk sjømat på kvelden.

Spør oss om denne reisen. Glamorøse Santorini og Mykonos tiltrekker seg jetsettet, men mindre kjente øyer, som Milos og Naxos, er perfekte steder for nytere av strandlivet. Klassiske Kreta, stilige Santorini eller hyggelige Hydra? Her er ti lekre favoritter. Denne greske øygruppen gir deg det beste av alt på ferie: pittoreske landsbyer, små badeviker, fantastiske strender, party, hoteller, eleganse og luksus.


Hva må skje før man drar?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg