tirsdag 23. oktober 2018

Vinylgulv kjøkken

Veldig gode priser på Kjøkkengulv hos Bygghjemme. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Sjekk ut Vinylfliser Til Gulv. MegaFlis fører vinylgulv fra den anerkjente leverandøren Berry Alloc.

I tillegg til gulv, så fører vi også lister, egnet verktøy og tilbehør du trenger for å legge vinylgulv. Vinylgulv er et godt egnet gulvvalg til både hjem og kontor. Det tåler belastningen av at folk går inn med sko, eller av kjæledyr med fart i bena. Vi anbefaler derfor på det varmeste å legge vinyl i gang, kjøkken og barnerom.


Pergo vinylgulv kommer i tre ulike varianter, for legging på ulike typer undergulv. Hvis du lurer på hvilket gulv du skal velge er det en god idé å spørre forhandleren din. For legging på undergulv med uregelmessigheter, er vårt nye rigid vinylgulv et perfekt valg.

Byggmakker har et bredt utvalg av forskjellige typer vinylgulv. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Vinyl er bløtt å gå og stå på, og lett å holde rent. NYHET: Wicanders vinyl-gulv er et slitesterkt gulvbelegg.


Alt du trenger å vite om vinylgulv ! Få med deg de siste trendene og nyhetene, og lær om vinylbeleggets unike egenskaper. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges. Laminatgulv er utrolig slitesterke samtidig som de er motstandsdyktige mot smuss og riper.


Har du husdyr kan dette være gode egenskaper å tenke på, råder Hustvedt. Til og med på badet er vinylgulv en fin løsning. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Du kan enten få gulvet som klikkgulv eller på rull.


Med klikkgulv, monterer du bare delene sammen.

For vinylgulv på rull, må du bruke lim hvis rommet er stort. Husk alltid å følge produsentenes anvisning når det kommer til montering. Tips: Når du legger vinylgulv bør du alltid spare på de ekstra bitene i tilfelle du må reparere gulvet.


Du får altså utseendet til et flott tregulv, men du får vinylgulvets robuste egenskaper. For å se våre ulike gulvtyper i vinyl kan du klikke på bildene i kategorien, der du får ytterligere informasjon om hvert enkelt vinylgulv. Du kan legge vinyl på både laminat, parkett, fliser og andre materialer. Alle våre vinylgulv er fra Berry Alloc.


Her benyttes et enkelt monteringssystem som gjør gulvet raskt å legge hjemme. Vi i MegaFlis har et stort utvalg av laminat- og vinylgulv. Hos oss finner du kvalitetsmerker som Pergo, Berry Alloc og Egger. Fordelen med laminatgulv er at det er et gulv som er veldig lett å legge selv.


Fordi vinylbelegg er vanntett og lett å renholde, er de også svært godt egnet til baderom, rengjøringsrom, storkjøkken, laboratorier og lignende. Pergos TitanV-overflatesjikt beskytter mot riper, slag, avtrykk, flekker og slitasje, og gjør gulvet enkelt å rengjøre. Trenger ditt vinylgulv fra Pergo å repareres, så bytter du enkelt ut den ødelagte planken.


I vår nettbutikk vil du finne vinylbelegg som du garantert ville elsket å bekledd dine gulv med. Vi dekker de fleste farger og mønstre. Et vinylgulv med god overflatebehandling gjør gulvet ekstra lettstelt. Det tåler skraping med stoler og bordbein godt, det samme gjelder for høye hæler.


Det føles godt for den barføtte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg