torsdag 11. oktober 2018

Strikkedress baby

Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe?


Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.

Denne siden ble sist oppdatert 02. I går kom jeg over denne skjønne dressen som farmor strikket til eldstejenta. Garnpakken inneholder oppskrift og alt garnet du trenger for å strikke genseren.


Sandnesgarn har samlet de mest kjente og kjære klassikerne for baby og småbarn: Marius , Setesdal, Fana og Telemark. Lagt inn av Elisabeth kl. Nå nærmer det seg saaaakte høst. Jeg håper jo inderlig at vi får en del sommerdager til.


Man kan jo begynne å. Design by Marte Helgetun så dagens lys 30.

Det startet med en enkel blogg, og utviklet seg raskt til å bli til så mye mer. Search For The Baby. Søt og praktisk strikkedress til baby. Strikk hver del for seg. BABY - BARN - VOKSEN - ALLE.


Klikk her for å se vårt store utvalg av garn fra Du Store Alpakka. Designene i denne babykatalogen strikkes i Dale Baby Ull og Lille Lerke. Myke og behagelige garnkvaliteter som tåler maskinvask og holder seg fine etter lang tids bruk. Så da er jeg like langt.


Noen som vet av en fin heldress til baby med rundfelling? Liker også at denne ser ut til å være ganske vi og at en kan brette opp nederst på bein og armer så baby kan ha den litt lengre. Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår. Blå ulldress til baby.


Name It ulldress baby. Dressen er kabelstrikket, den er myk, varm og god. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Gratis frakt fra 6kr. Bieknapper og en liten bie til pynt.

Enkel oppskrift - som selv jeg kan klare! Fra boka Myk start. Opprett en konto eller logg inn for å kommentere. Du velger selv om du vil ha åpning foran eller bak på dressen.


Velg mellom mange bunnfarger. Størrelser fra nyfødt til år. Knapper inngår ikke. Søt strikkedressm, mørke blå med hvite striper. Pure Eco Baby Wool fra Dale Garn.


Klassisk og fin kosedress til baby. Ingenting er som en hel dress i god varm alpakka i vinterkulden. Ja, så er vi så vidt kommet i gang med en side for babyklær. Vi vil forsøke å oppgradere noen av dukkemønstrene eller deler av dem til babystørrleser.


Det finnes ingen produkter som svarer til valgene Dette er en tilpasset CMS blokk vises hvis kategorien er tom. Du kan erstatte den med noe tilpasset innhold. Liten rundp og Heklenål nr til kant på smekken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg