tirsdag 30. oktober 2018

Tacokrydder oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Tacokrydder lager du enkelt selv!

Fyll tacokrydderet på glass med lokk til neste tacokveld. Lag gjerne en stor porsjon når du først er i gang. Jeg har selv pleid å lage taco med kun en halv krydderpose og supplere med spisskummin, hvitløk, oregano og paprika.


Vanlig tacokrydder er jo så salt! Nå tenkte jeg å prøve oppskriften din. Det er fint å jobbe mot å vite mer om hva maten man lager inneholder. Jeg lurer på en ting angående oppskriften din.


Taco-krydder Du kan lage ditt egen tacokrydder. Dette er et utgangspunkt som du kan justere selv etter hva du liker.

Meksikansk krydderblanding som brukes på kjøtt, hovedsaklig kjøttdeig, til taco. Kryddersammensetningene varierer noe, men de vanligste krydderne er pepper, chili, spisskummen, paprika, hvitloslash;kspulver, chiliflak og kajennepepper, samt salt. Slik pimper du tacoen.


Siste oppskrifter : Glutenfrie brownies. Hjemmelaget tacokrydder Lag ditt eget tacokrydder ! Det er kjapt, enkelt og inneholder mye mindre salt enn ferdigblandingene. Vi snek inn et hjemmelaget tacokrydder i test.


Og endelig fant testpanelet Sylvia Vavik og Christopher Sjuve frem superlativene. Under her finner du også oppskrift på hjemmelaget guacamole og tomatsalsa. Obligatorisk tilbehør til tacoen! De finner du ferdig på boks i enkelte dagligvarebutikker. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Fyll krydderet på glass med tett lokk. Det blir likevel langt billigere og mer smakfullt i lengden. Når du lager ditt eget tacokrydder er det dessuten enklere å kontrollere saltinntaket.


Denne oppskriften gir nok krydder til en omgang taco. Lag dobbel eller trippel porsjon hvis du ønsker å ha ekstra liggende til neste gang.

Har en ikke morter så bruker man en blender. Her bruker vi tørr krydder som knuses i en stor morter. Men erfaring tilsier at det har en tendens til å sette seg lukt i blenderen da, og at den fungerer best med store porsjoner. Vi er glad i tex mex-mat og lager like gjerne fajitas og chili con carne som taco.


Eller drikker Margarita til. Er du forbreredt og har denne krydderblandingen i matskapet kan duften og smaken av Texas og Mexico fylle kjøkkenet på et blunk. Og selv om ikke alle elsker laks, så kan det godt være at laksetacos blir den nye hverdagsfavoritten - både hos store og små. Ekstra morsomt er det om du lager din egen salsa og ditt eget tacokrydder. Tips: Annen fisk som for eksempel sei, isgalt eller torsk kan også brukes.


Hvis en ser på ingrediens-lista på for eksempel Santa Maria sitt tacokrydder , så vil en fort oppdage at den enkeltingrediensen det er mest av, er sukker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg