tirsdag 16. oktober 2018

Ferie med barn kroatia

Book fly og hotell med Apollo her! Syden og andre varme strøk. Kroatia er lett å forelske seg i. Dubrovnik og Split. Velg mellom mange forskjellige reisemål her! De gir et hyggelig opphold i privat innkvartering for mange utenlandske turister langs de vakre strendene ved Middelhavet og denne kroatiske regionen kalt Dalmatia.


Ferie med barn kroatia

Reiser du med små barn bør du kanskje styre unna de største byene som er nevnt i punktet under, og heller ta en titt på de mange små idylliske perlene dette landet kan by på. Det er et sted du gjerne blir en stund. To av gangene har vi bodd der i henholdsvis fem og seks uker.


Er ønsket sandstrender er det nok bedre å dra til en øy i Hellas. Landet er også perfekt for deg som liker å reise rundt på egen hånd og gjøre egne oppdagelser, enten du reiser rundt med båt i den dalmatiske skjærgården, med buss langs Adriaterhavskysten eller med leiebil rundt på Istria-halvøya. Du soler deg på klippene, på de fine rullesteinstrendene eller fra store brygger med badetrapper ned i det klare, blå Adriaterhavet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Ferie med barn kroatia

Hva ønsker dere å få ut av ferien ? Perfekt om en bare vil slappe av og nyte været, ellers er det nokså lite som skjer. Vannet er langgrunt med god temperatur. Ypperlig for barn og folk som generelt ikke svømmer så godt.


På stranden finnes resturanter, barer og butikker. Sportsaktiviteter i Zadar for barn og ungdommer. De litt eldre barna kan ha en svært aktiv tid i Zadar. Ligner på sydenferier flest når man reiser charter. Ferie med barn : Alle foreldre ønsker å dra på ferie med ungene et par ganger i året.


Den første ferien med barn , og spesielt babyer, kan ofte være tøff og krevende for foreldrene. Reiser med to barn på og år og oss forelder. Har dere tips om fine steder å bo med barn ? Lyst å ta en bilferie i Europa med barn ? Eller en bilferie med barna i Norge? For deg som ønsker en ferie med det lille ekstra, kan kanskje en feriebolig med privat svømmebasseng være midt i blinken.


Inntrykk etter ferie er mange og gode. Trenger du litt oppmuntring? Les våre nyttige tips for deg som skal reise med barn. Familieferie med baby og små barn. Jo mer moro de har det, desto mer kan du slippe løs ditt indre barn.


Den 1mil lange kysten mot Adriaterhavet kantes av sjarmerende landsbyer, strender med krystallklart vann, pinjetrær, sypresser og grønne øyer i det glitrende havet. Budva Riviera, Herceg Novi, Kotor og Tivat er noen av områdene NOVASOL formidler ferieboliger i Montenegro. Dette er fine destinasjon der hele familien garantert vil trives! En helt fantastisk måte å vise frem verden for barna er med en ”Fly and Drive”- ferie. Du bestemmer selv tempoet på sommerferien og har god tid til å oppleve den store verdenen med barna.


Kjør selv- ferie i USA til f. Florida og California er veldig populære for barnefamilier. Du kan ikke ha vært på ferie her uten å ha et bilde av utsikten på minnekortet. Du bør også besøke det lille klosteret som ligger i byen.


Ferie med barn kroatia

Få med deg hagen med det eldgamle sypresstreet, oljemaleriet Det siste målti og museet som viser gamle mynter, krukker ol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg