onsdag 24. oktober 2018

Vaksine reise

Med fokus på bransjekunnskap og solide samarbeidspartnere reiser du alltid trygt med oss. La deg friste av våre fantastiske opplevelser i land over hele verden! Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS! Finn vaksine reise nå på Kensaq.


Vaksine reise

MMR- vaksine før reisen ? Vi ønsker deg en trygg reise På denne siden finner du informasjon om hvilke sykdommer du bør være oppmerksom på for ditt reisemål og hvordan du kan forebygge sykdom på reisen. Meningokokkvaksine ACWY konjugatvaksine anbefales til reisende i meningittbeltet i Afrika som strekker seg på tvers av. Dette gjelder uavhengig av reise , men er spesielt viktig før reise til land der disse sykdommene er vanligere enn i Norge. Den kan også være fornuftig dersom du har en lidelse som svekker immunsystemet eller som vil bli verre ved en alvorlig diaré.


Hvor mye du må betale er avhengig av hvor du skal reise , hvilke vaksiner du skal ta og hvor du tar vaksinen. Asia er ikke erklært poliofritt. Bestill flyreise på nett. Se lavpris-, direkte- og internasjonale flyreiser nå!


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Sammenlign reiser og restplasser på Travelmarket og reis billig. På reise er feber, insektstikk og -bitt, mage-tarmkatarr (gastroenteritt) og skrubbsår vanlige plager. Det anbefales at du tar med deg dine egne medisiner.


Vaksineklinikken er til enhver tid oppdatert på hvilke vaksiner som anbefales til ulike land i verden. I tillegg gir vi reiseråd om forhåndsregler for å unngå sykdom eller helseplager vi ikke kan vaksineres mot. Det er aldri for sent å vaksinere seg, men vi anbefaler at du kontakter oss 6-uker før reisen. Spesielt er det noen som tolker folkehelseinstituttets anbefalinger slik at alle som skal ut og reise bør ha vaksine mot hepatitt B. Noen ringer oss før de skal til sin egen lege for å få reisevaksiner.


Vaksine reise

Ved å ta denne vaksinerer du deg dermed for reiseaktiviteten gjennom resten av livet, og ikke bare for den neste reisen. Avhengig av hvor man skal reise er det også andre reisevaksiner som også kan være aktuelle (mot gulfeber, tyfoidfeber, meningitt m.m.). Vaksine mot diaré: Dersom du har kronisk sykdom eller er plaget med sensitiv mage bør du også vurdere en drikkevaksine mot kolera og turistdiaré.


Myggsykdommer: Det er ikke høyrisiko for malaria på Bali, men i andre deler av Indonesia. For å se hvilke vaksiner som er anbefalt for din reise , kan du lese mer på Vaksinekalkulatoren (fhi.no). Nyttige lenker om vaksiner og reise. Dersom en vaksine ikke er registrert i vaksinetjenesten på helsenorge.


Legg fram dokumentasjon på at du har fått den aktuelle vaksinen. Det fins også en alternativ vaksine som gis i tablettform. Vivotif er en levende svekket vaksine og tas i tre doser med timers mellomrom. Vaksinen kan passe for dem som skal oppholde seg lenge i aktuelt område, eller som ønsker å unngå et sprøytestikk.


Denne vaksinen gir også cirka prosent beskyttelse. Vaksinen må du ta senest dager før avreise og for at den skal være gyldig må den føres inn i et internasjonalt vaksinasjonssertifikat. Aleris vet hvilke reisevaksiner du trenger!


Ta kontakt med oss for råd og veiledning i forhold til dine reiseplaner - så kan du ubekymret glede deg til reisen ! Ikke alle reisemål krever vaksine. Folkehelseinstituttet (FHI) har en oppdatert liste over vaksiner som anbefales til gitte land. Vår målsetting er å gi reiseråd og vaksine slik at den reisende kan oppleve å være frisk på og under reise og etter hjemkomst. Mange innsekter overfører også sykdommer som det verken finnes vaksine eller behandling for.


Reiselengde og formål med reisen. Malariatabletter anbefales der det er risiko for malariasmitte. Veileder om forebygging av malaria hos reisende. Informasjonen på helsenorge.


Vaksine reise

Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg