mandag 15. oktober 2018

Gravid hvor langt på vei

Søk etter gravid hvor langt på vei på den nye KensaQ. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Ved hjelp av vår svangerskapskalkulator kan du enkelt finne ut hvor langt du er på vei , og når du har termin.


Utvikling fra uke til uke. I svangerskapskalenderen vår kan du lese om fosterets utvikling fra uke til uke.

Her kan du også lese om hva slags utvikling, følelser og opplevelser som er vanlige for den gravide i de ulike ukene. Hvis du har regelmessige menstruasjoner, vil du i løpet av denne uken ha eggløsning. Egget fanges opp av egglederen, hvor sammentrekninger fører det nedover mot livmoren din. Passasjen gjennom egglederen tar fra noen timer til fire dager.


I denne perioden er sjansen størst for å bli gravid. Det er helt fantastisk! Testet idag med cb som lyste gravid 1-mot meg #128522; men så er spørsmålet. Hvor langt på vei er jeg?

Hvilke vitaminer trenger jeg, og bør jeg egentlig trene mens jeg er gravid ? Og det er heldigvis like mange gode svar. Noen som kan hjelpe meg med å finne ut ca hvor langt jeg er på vei ? Tok graviditetstest igår, den viste 2-3. Så det vil vel si jeg er 4-uker på vei.


Men så sies det at man skal regne ut fra første dag i siste menstrasjon. Så vil det si jeg er litt over uker på vei ? Første dag i siste mens var 27. Men jeg tok en negativ test både i slutten av april og 3. Nå lurer jeg bare på om jeg er uker og har et foster som ikke er leved. Man regner graviditeten fra og med denne datoen, selv om du egentlig ikke har blitt gravid da, men befruktet ca.


Jeg var hos legen 14. En trekker liksom ifra uker når en skal si hvor mange måneder en er på vei. For det er lettere å vite nøyaktig dato her enn for unnfangelsen.


Svangerskapet regnes fra denne datoen, selv om du ikke blir gravid før omtrent to uker senere. Beregn ut fra unnfangelse: Enkelte vet rimelig sikkert når unnfangelsen fant ste for eksempel ved assistert befruktning. Da kan dette være en grei måte å begrene termin på.

Har alltid hatt dagers syklus inntil for noen måneder siden, den syntes så å bli dager, men fortsatt regelmessig. Siste menstruasjons første dag var juli. Mensen hadde ikke kommet og tok da en test. I Norge er det uenighet om graviditeten varer i 2eller 2dager.


I Norge vil helsepersonell (og vi på Babyverden) regne hvor mange uker du er ferdig med. Spør jordmor om fruktbarhet, graviditet , svangerskapsoppfølging, fødsel, barsel og. Men jeg er fryktelig usikker på hvor langt jeg er på vei. Litt frustrerende å vente, kjenner jeg er veldig spent og litt nervøs også.


Men kan man ikke ha mens en liten periode selv om om man er gravid ? Kos deg med den graviditeten du har. Lykke til videre, jeg er her om du trenger meg. Vennlig hilsen fra.


Send inn ditt spørsmål her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg