tirsdag 9. oktober 2018

Hva er årsaken til aids

Hva er årsaken til aids

Mer om HIV og aids : Om Aids og hiv Alle virus er ekle små skapninger som bruker cellene våre som fabrikker til å lage kopier av seg selv. Men hva er det egentlig som gjør hiv-viruset som er så spesielt? Og hvorfor klarer vi ikke å lage medisiner som tar knekken på det? Teorien om at HIV er årsaken til AIDS er tidenes største vitenskapelige og medisinske blunder. Ja, jeg vet det høres rart ut, og det er derfor jeg har brukt de siste årene på å finne ut hva i helvete det er som egentlig har skjedd.


Kronisk diaré kan begynne i mildt symptomatisk stadium av infeksjonen og fortsette gjennom til AIDS -utbruddet. Diaré er definert som overføring av mer enn 2g( gram) avføring per dag hos voksne. Hva er klimaendringer? Klimaet er de gjennomsnittlige fysiske værforholdene i atmosfæren, som temperatur, nedbør, fuktighet, lufttrykk med mer observert i et bestemt område over en lengre periode. Klimaet endres over hele jorda på grunn av både naturlige og menneskeskapte årsaker.


Aids er et samlebegrep for en rekke sykdommer som har det til felles at de skyldes et nedsatt immunforsvar som følge av en hivinfeksjon. Hvilke kriterier som ligger til grunn for en aidsdiagnose varierer fra land til land. Den vanligste årsaken til aidsdiagnosen er utbrudd av en opportunistisk infeksjon. Antall døde av aids synker for hvert år, som resultat av at flere og flere i lav- og mellominntektstland får tilgang til behandling. Globalt er tuberkulose den vanligste dødsårsak for personer som lever med hiv.


Forkjempere for alternative hypoteser om aids hevder at dagens etablerte tilnærming til aids , basert på at hiv er årsaken , har resultert i unøyaktige diagnoser, psykologiske redsler, behandling med giftige medisiner som påstås i seg selv å føre til sykdom, og ødsling av offentlige midler. All informasjon på NHI. Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke lege.


NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder det er lenket til. De mest synlige typer AIDS lesjonene på huden, men de kan også vises i indre organer som hjernen og nyrene. AIDS -lesjoner best kjente til de fleste av allmennheten er Kaposis sarkom, en form for kreft i blod og lymfekar forårsaket av Kaposis sarkom-assosiert herpesvirus. Slim i lungene, ofte resulterer i en produktiv hoste, og det er vanligvis knyttet til en rekke forhold.


Hva er årsaken til aids

Har pustevansker, hva bør jeg gjøre framover? Vondt i ryggen noen sekunder når jeg legger meg ned hva kan årsaken være? HIV står for Human Immunodeficiency Virus (humant immunsviktvirus) og er eit retrovirus i slekta lentivirus.


Peder Kjøs, som er spesialist i klinisk voksenpsykologi og KKs faste ekspert innen sex- og samliv, forteller til KK. Jeg har sprekker på tunga. Testosteron er et naturlig forekommende steroid hormon som produseres i testiklene til menn (hvor den produserer sædceller), i små mengder i kvinnelige eggstokkene, og i binyrene av begge kjønn.


Det binder til androgen-reseptorer i muskelvev til å stimulere muskelvekst ved proteinsyntese innsiden av muskelceller. Andre, mer sjeldne årsaker er tannbehandling og idrett. En av de mest vanlige årsaker er lungebetennelse, men det kan også være forårsaket av allergisk bronkopulmonal aspergillose og AIDS -relatert lungeinfeksjoner.


Konvergensinsuffisiens er en visjon problem som lider ikke klarer å holde begge øynene justert på et objekt som de nærmer det fra en avstand. Anemi er en medisinsk tilstand. Enkelt sagt har personer med anemi for få friske røde blodceller.


Forskere har faktisk registrert over 4forskjellige typer anemi! Tilstanden kan være midlertidig eller kronisk, og den kan være mild eller alvorlig. Stikkordet er bronkial inflammasjon.


Astma der det er påvist allergiske årsaker , kalles ofte allergisk astma. Også i slike tilfeller medvirker også andre , ikke-allergiske forhold som kanskje kan være viktigst! Derfor bør vi heller kalle det astma med allergi og astma uten allergi. Et eksempel på dette er at det selvsagt ikke er etisk forsvarlig å eksponere mennesker for noe man tenker kan være skadelig, for å finne ut hva årsakene til en sykdom er.


Hva er årsaken til aids

I stedet forsøker man å undersøke årsaker til sykdom ved å studere en naturlig utvikling i en gruppe (ofte friske) mennesker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg