torsdag 4. oktober 2018

Lørdagsmiddag

Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning.

Steamed buns eller dampede, myke brød er noe som ofte serveres som asiatisk gatemat, og er noe av det mest populære du kan spise for tiden. Her er de fylt med kylling, vendt i en søt og spicy saus. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.


Som saftig, hel kylling som står og go´gjør seg i ovnen.

Ved siden av serveres en go fyldig peppersaus laget på sjyen som kommer fra kyllingen under steking. En enkel, smakfull og imponerende lørdagsmiddag ! Dette kan du bruke det til. Tørt brød er perfekt ingrediens i en rekke oppskrifter. Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av.


En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. På lørdagene spiser vi alltid fisk eller annen sjømat i alle varianter, med en god hvitvin til. Siden sjømat må handles inn samme dag det skal spises, passer det ypperlig som lørdagsmat, siden vi alltid tar ukeshandelen lørdag morgen. Forslag til fredagsmiddag? Lavkarbo - middag med kjæresten - Kosthold og.


Tips til lørdagsmiddag - Mat og drikke. Lørdagsmat for store og små - Mat og drikke. Hva skal man finne på da? Er litt lei Taco og lasagne, og ikke snakk om gryteretter og pizza. Noen som har en god ide eller to til noe deilig man kan kose seg med på en lørdagskveld?


Vi er nok passe kjedelige.

Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Stek karbonadedeig med tacokrydder.


Smør lomper med guacamole og salsa, legg deretter på karbonadedeig og et par osteskiver. Rull sammen og legg i en ildfast form, gjerne med noen ekstra osteskiver på toppen. Vi har samlet våre beste oppskrifter.


Laks er blitt så vanlig at vi kanskje aller helst spiser det til hverdags, og tenker at vi skal unne oss noe litt flottere når helgen kommer. Men norsk laks er noe av det flotteste vi kan få, så hvorfor ikke servere det til lørdagsmiddag ? Nordmenn spiser ofte det samme til middag uke etter uke. Men disse sunne OG raske hverdagsmiddagene har du IKKE laget hundre ganger før.


Av og til er det veldig greit å ha ingrediensene til middagen i én og samme form, putte den i ovnen og gjøre noe annet mens retten stekes ferdig. Her får du ti tips til middager i ildfast form.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg