torsdag 11. oktober 2018

Slimpropp gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Utover dette er det ingen spesielle hensyn man som gravid trenger å ta når slimproppen går. Det er vanligvis ikke nødvendig å kontakte lege når slimproppen går.


Det er helt normalt at man får en liten blødning samtidig, og det er ikke farlig. Men hvis man blør kraftig over flere timer, skal man kontakte sykehuset, sier Aanderaa. Når du blir gravid dannes dette til ett tjukkere slim som blir en propp som da øker noe i størrelse under graviditetens gang. Jeg har akkurat funnet ut at jeg er gravid , jeg er i uke men jeg har en del rosafarget utflod med litt blod. Kan dette være slimproppen?


Jeg er veldig redd for å spontanabortere. Svar fra jordmor: Dette er ikke en slimpropp , men det du beskrev er vanlig i begynnelsen av svangerskapet. Gravid uke for uke. Noen kvinner opplever mye slim allerede i andre og tidlig i tredje trimester.


Tap av noe slim i andre og tredje trimester kan være helt normalt, men hvis det skjer gjentatte ganger så er det best å kontakte jordmor eller fastlege for å utelukke en infeksjon. Få ting opptar høygravide så mye som slimproppen. Og ikke minst - betyr det at den har gått at fødselen er like om hjørnet?


Mens noen tydelig vil merke en slimpropp vil andre ikke merke den i det hele tatt. Det vil variere hvor mye slim som kommer ut. En løsnet slimpropp trenger ikke å bety at fødselen er i gang. Prinsen din har kanskje allerede kommet, men uansett.


Det var først når vannet gikk to uker senere at de satte i gang fødselen på sykehuset. Men det er kanskje greit å snakke med jordmor, hvertfall siden du bor så langt unna. Min slimpropp har gått i tre omganger når. Morgen og kveld i går og igjen i morges. Har hatt masse rieaktivitet.


Trodde fødselen skulle starte i natt, men alt stoppet helt opp. Nå på ettermiddagen tar det seg opp igjen og jeg har 7-min mellom riene som foreløbig er helt overkommelige og ikke vonde i det hele tatt. Mot termin vil livmorhalsen modnes. Den blir mykere og kortere og holder dermed dårligere på slimpluggen. Hos de fleste gravide vil slimpluggen løse seg opp og komme ut som rikelig tyntflytende, blank utflod.


I sjeldnere tilfeller kommer den ut som en tydelig slimpropp. Både livmorhalsen og skjedeslimhinnene produserer mye slim mot termin. Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig opplevelse.


Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du dette. Jeg følte selv at jeg hadde rier, men de ble ikke fanget opp av maskiner og folkene rundt meg. Resultatet var at jeg jobbet mot smertene, i stedet for å samarbeide med kroppen. Jeg lurer på om slimproppen min har gått i dag, ihvertfall deler av den.


Slimpropp gått tidlig. Har lest det kan ta flere uker fra den går til fødselen starter, men med over uker før termin blir jeg litt beskymret. Var på vaginal UL nylig grunnet smerter, alt så langt fint.


Nå kom det 1cm slimklimp, fast konsistens, gråhvit, med brunt koagulert blod på kanten. Ikke smerter i stor grad nå, dette har jeg hatt helt siden jeg fant det ut. Den var helt blank, ikke blandet med blod eller noe. Jeg nevnte det for jordmor, og hun sa det ikke hadde noen.


Hva er grunnen til at denne gikk allerede nå? Hei alle gravide jeg er i uke 2 og har sittet i badekaret og sett på serier i time nå. Siden det var helt sykt drlig vr i dag, s bestemte vi oss snn plutselig. Jeg merket heller ikke noe til min slimpropp. Jeg gikk en uke over tiden og hadde lest meg opp på alt som hadde med fødsel og gjøre.


Da jeg kom på ullevål og ble strippet et par ganger, spurte jeg forsiktig en ung bestemt legedame om slimproppen min hadde gått. Da sa hun surt at den ikke fantes. Diabetes kan gi høy fødselsvekt.


De vanligste årsakene er at barnet er født for tidlig, at det er tvillinger, eller at det er forhold ved mors helsetilstand som hemmer fosterets vekst, for eksempel svangerskapsforgiftning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg