mandag 8. oktober 2018

Pynte til dåp

Pynte til dåp

Dåpsgaver som garantert faller i smak og som blir et minne for livet. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Her har vi samlet et stort utvalg av pynt til dåp.


Ta en titt og la deg inspirere! I dag finnes det også navnefest, som et ikke-religiøs alternativ der man feirer barnets fødsel og navn. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.


Dåp -Navnefest-Babyshower. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest. Det ser lekkert ut når alt harmonerer.


Pynte til dåp

Du kan velge tradisjonelt som rosa og lyseblått, men det er fint å bruke andre fargeskalaer for å få et litt mer unikt og personlig bord. Vårt beste tips er å forberede seg godt og å pynte bordet klart dagen i forveien. Her er forslag til pynt til dåp.


Er det noen som kan gi meg noen tips til hvordan jeg kan pynte til dåp uten å blakke meg helt? Skal ha dåp om mn og student kontoen er støvete :) Hvor får jeg tak i ting osv. Et vakkert bord skaper en hyggelig ramme rundt begivenheten. Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp , navnefest, konfirmasjon og bryllup.


Stort utvalg av servietter og god på pris på servietter. Tanken på å pynte bord selv til dåpen kan være skremmende for mange, men om en deler det opp i mange små oppgaver er borddekking noe alle kan få til. Her går vi enkelt igjennom borddekking og gir tips til bordpynt og dåpspynt. Alt du trenger av dåpspynt og dekor til dåpsbordet finner du her hos Selskapsshop!


Dåpspynt, dekking av dåpsbor lage og sende invitasjoner, planlegge menyen for dåpsdagen, finne lokale for selskapet – listen kan gjøres lang! Så også naturligvis kakene. Du får tips til å lage en dåpskrone, en søt kanin og nydelige, små blomster til å pynte dåpskaka.


Pynte til dåp

Noen som har tips til bordpynt i dåp ? Gjerne noe man kan lage selv. Kan man for eksempel gjøre noe kreativt med bilder av den lille? Velkommen til barnedåp! Lille Daniel er allerede blitt et halv år, men vi ventet helt til nå med dåpen hans slik at flest mulig familiemedlemmer kunne være til stede. Sjekk vårt store utvalg av pynt til festlokale!


Vi har pynt til alle anledninger: bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdagsselskap, baby shower, utdrikningslag osv. Pynten blir det første som gjestene ser når de kommer inn i rommet. Leter du etter en kake du kan lage til en spesiell anledning?


Bake til kakebordet i en bursdagsbesøk, familiebesøk, dåp eller konfirmasjon? I dette innlegget har jeg samlet mine beste festkaker. Snickerskake Snickerskake er en fantastisk god og mektig kake.


Hvis du skal pynte til bryllup, er nok ikke fargesprakende serpentiner det første du tenker på, selv om det jo kan være riktig til barnebursdag, og på samme måte hører kanskje ikke de burgunderrøde kronbladene hjemme på bursdagsbordet. Det er derfor selvfølgelig viktig å kjøpe bordpynt ut ifra anledning du skal pynte til. Ifølge generasjonen over meg så hører kransekake med i enhver dåp. Min mor var derfor svært så fornøyd da hun ‘fikk lov’ til å lage en kransekake til Sarahs dåp , noe jeg ikke ønsket i storebrorens dåp.


Litt av årsaken til at jeg ønsket en kransekake denne gang er at jeg hadde lyst til å pynte den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg