torsdag 25. oktober 2018

Lage sushi selv

Du kan også fylle dem med kjøtt, eller lage dem vegetarisk, hvis du heller foretrekker det. Mitt beste tips er å gjøre det enkelt, benytte råvarer av god kvalitet – og som du selv liker. Når du skal lage uramaki (maki med risen ytterst) kan du benytte de samme ingrediensene du benytter når du skal lage maki. Til tross for suksessen som ferdigmat, kan sushi enkelt flyttes fra restaurantbordet til kjøkkenbenken. Gleden starter nemlig lenge før du setter deg rundt bordet.


Lage sushi selv

Halve moroa er å lage den selv og et sushiverksted er en perfekt anledning til å samle familie eller venner til sosial matglede. Prøv deg fram litt og litt med enkle. LAG SUSHI SELV – NIGIRI. Sushi lager du enkelt selv. Noe av det enkleste du kan lage er nigiri.


Nigiri er formet ris med sjømattopping og litt wasabi. Det er slett ikke vanskelig å lage selv ! Når du lager sushi er gode råvarer alfa og omega. Med dette mener vi ikke bare at kniven ikke skal ha vært brukt før, men at du sørger for at den er ren og blank underveis mens du jobber. Den klebrige risen tørker fort, og skal du lage mye sushi , risikerer du at risen klebrer seg til kniven, og kommer i veien når du skal skjære. Lag sushi selv : Tre triks gir perfekt ris.


Lage sushi selv

Det første du må gjøre er å sørge for at du har en ris som egner seg til å lage sushi. Vi kommer til å lage mer sushi enn vi klarer å spise opp selv og vi inviterer derfor én voksen per barn til å komme og spise sammen med oss på slutten av kurskvelden. Kurset starter kl 17.


Hjemmelaget sushi er ikke noe hokus pokus. Krabbekjøtt er perfekt til å lage makiruller av – selv de som er skeptiske til sushi kommer til å elske disse! Er du sushielsker, trenger du neppe å overbevises.


Myten om at det kreves åtte års utdannelse for å bli en sushikokk - er visstnok litt overdreven. Selv om det å lage sushi selv kan virke noe klønete i starten, er det ingen grunn til å la seg skremme. Mange har nok hørt at man må gjennomgå et syv års kokkeskole for å kunne bli sushikokk i Japan, men det er ingenting i veien for at du skal kunne lage god sushi hjemme hos deg selv.


Maki, nigiri, sashimi. Den lekreste sushi er både sunn og go og du blir nok overrasket over hvor enkelt du kan lage det selv hjemme. Hos MENY får du kjøpt dagsfersk sushi og her finner du alt du trenger for å bli ekspert på hjemmelaget sushi. Når en skal lage sin egen sushi er det ekstremt viktig med god hygiene.


Lage sushi selv

Man tar i alt man skal spise og rene hender må være en prioritet. Husk også å bruke råvarer du vet er trygt å spise. Veldig mange av de som er glade i sushi kjøper denne ferdig laget.


Men hvorfor ikke lage den selv ? Nå har jeg tid til å lage sushi HVER KVELD! Det har aldri vært lettere å lage sushi enn med dette. Lesernes favoritter. Logg inn for å følge dette. Man trenger ikke så mye til sushi , og flere ting kan man bruke igjen.


Og noe har vi kjøpt i store pakker. Vi bruker rå filet av laks, kveite til vanlig, men og røkt laks. Kokte reker, scampi og crabsticks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg