tirsdag 30. oktober 2018

Uke 31 gravid

Gravid uke symptomer. Du merker trolig stadig mer til kynnerne, særlig når du beveger deg. Blir det plagsomt, kan du prøve å endre aktivitet. Om du da etter stund fortsatt merker at magen strammer seg med jevne mellomrom, bør du ringe jordmor eller fødeavdeling for å få råd.


Babyen trener på mange ting for å være klar til fødselen. Når du er gravid i uke så har du bare en knapp fjerdedel igjen av graviditeten.

Barnet sover nå lengre sammenhengende perioder, hvilket er grunnen til at du sikkert merker et tydeligere mønster av våkenhet (når barnet beveger seg) og hvile (når barnet er stille). Nå er det ikke lenge igjen. Begynner du å bli utålmodig med tanke på alt som skal gjøres før den lille kommer?


Innkjøpene begynner å haste og plutselig må det ryddes i skap, skuffer, kjeller og loft. Jeg ble dessverre syk i uke 30. Selv om den siste måneden jeg var gravid var fæl, og jeg sitter igjen med kg ekstra etter fødselen, drømmer jeg allerede om nestemann.


Andre vanlige gravid -plager rundt uke er forstoppelse og hovne ben, særlig mot slutten av dagen. LES OGSÅ: Plagene ingen forteller om. Gode tips i uke 31.

En ammepute som støtter oppunder magen og går mellom lårene kan gi bedre sovestilling hvis du sliter med bekkenløsning. Dette kan du forvente Barnet Mange leger og jordmødre anbefaler pasientene å overvåke barnets bevegelser en bit inn i det tredje trimesteret. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Det er i alle fall slik forskerne tolker det, siden barnets øyne beveger seg på samme måte som øynene til sovende voksne når de befinner seg i REM-fasen av søvnen.


Lurer på hva de drømmer om. Barnet begynner å utvikle underhudsfett, og det ytterste hudlaget er. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering.


Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Hvis du har vært kvalm, vil du kanskje oppleve at dette gradvis går over. Magen blir stadig større og det er vanlig at du føler deg andpusten, selv ved små anstrengelser.


Etter hvert begynner kroppen å forberede seg til fødsel ved at det kommer flere og tydeligere kynnere. Om det er deres første barn så ligger det antagelig rett med hodet nedover i uke 36. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


Om du ikke av medisinske grunner er frarådet det, er det ingen grunner for å unngå sex under samleie. Dere kan ikke skade barnet om svangerskapet er normalt. Livmoren begynner å nærme seg den nedre kanten av ribbeina, og mange føler at de blir tyngre.

Det kan ha gått opp ca 8-kg. Rundt prosent av norske gravide blir sykmeldt en eller flere ganger i løpet av svangerskapet. Flere mener nå at dette tallet burde vært lavere.


Hva er dine erfaring med sykmeldinger for gravide? Fosteret er nå uker gammelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg