onsdag 17. oktober 2018

Sunne drikker

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Drikk dette på tom mage i fem dager på rad. Hvil i dager og deretter gjentar du det.


Denne drikken vil hjelpe deg å brenne kalorier, samtidig som den gir kroppen viktige vitaminer og mineraler.

Les gjerne: Persille for å bli kvitt hudlyter. Sunne drikker : melonjuice. Juice av meloner vil hjelpe deg ned i vekt på en sunn måte.


Den er naturlig fermentert, og har en levende bakterieflora. Dette gjør godt for magen fordi den inneholder store mengder sunne probiotika-bakterier. Kombutcha er også rensende, og er kjent som en detox- drikk.


Sjekk ut oppskrift og fremgangsmåte her. Slukk tørsten med smaksatt vann i sommer.

Det er sunt og inneholder ingen kalorier. ARTIKKELEN ER OVER ÅR GAMMEL. Lag sunne drikker til jul som både smaker og nærer.


Kroppen hydreres ikke bare av vann, men også frukt, grønt og annet med mye vann. De skjulte sukkerbombene. Lar du deg lure av fargerike frukter på etiketten?


Eller kanskje du tar deg en sportsdrikk etter hver joggetur? Les om sunne drikker som renser blodet dit i denne artikkelen! Hvis blodet ditt ikke er i stand til å rense ut avfallsstoffer gjennom huden, kan dette føre til utvikling av kroniske problemer og sykdommer som blant annet fedme. Derfor er det veldig viktig å stimulere renselsesprosessen gjennom blodet. Alt du drikker vil også påvirke vektnålen i positiv eller negativ retning.


Vi gir eksempler på drikker som er sunne for kroppen og snille mot smaksløkene. Søte drikker , som brus, saft, nektar og kakao, bør du holde deg langt unna når du vil ned i vekt. Som tørstedrikk er vann utvilsomt det beste alternativet. Nettavisen gir deg nyheter døgnet rundt hver eneste dag hele året også med det siste fra økonomi, sport og livsstil. Disse sunne og næringsrike drikkene kan du nyte til frokost, som dessert eller som et friskt mellommåltid.


Fyll drikken i en termos, så holder den seg kald og du kan ta den med i parken eller på stranda.

Banan gir naturlig sødme, mens bær tilfører god smak. Vil du krydre smoothien med det lille ekstra kan du tilsette alt fra et hint av chili til vanilje, samt frisk ingefær. Noen sunne matvarer er bare søppelmat i forkledning. Margarin - Margarine er ingenting som smør, som til tross for å være rik på mettet animalsk fett, er faktisk ekte mat.


Sorry, no content matched your criteria. Det ser ikke ut til at vi kan finne det du kikker etter. Kanskje det hjelper å søke?


SIDE2): Undersøkelser viser at norske ungdommer gjennomsnittlig drikker en halv liter brus eller saft hver dag. Da fastlege Øyvind Torp (42) fikk kreft, fulgte han ikke rådet om å leve som før. For i studier fant han ti gode tiltak.


Han praktiserer dem hver dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg