fredag 22. november 2019

Tekst i dåpskort

Trenger du hjelp til å finne en fin tekst til ditt dåpskort ? Da skal vi prøve å hjelpe deg. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til dåpsbarnet. Dersom du trenger et godt gavetips til dåpen, finner du mange gode tips her: Dåpsgaver. Du er så etterlengtet!


Tekst til dåpskort – side av 15.

Velkommen til verden og til lykke med dåpsdagen. Vi ønsker deg alt godt, og lykke til videre på ferden. Barn er sann lykke! Et barn er en gave, og dets verdi kan ikke måles noe annet sted enn i hjertet.


Måtte framtiden bli lys og fin. Henry Ward Beecher. Vi vil gjerne ønske deg hjertelig til lykke med dåpsdagen og det flotte navnet. Jeg ønsker deg et langt og lykkelig liv med en masse gode og lykkelige opplevelser for deg selv og din familie.


Skal i dåp til helgen til min nevø.

Hva skriver man i dåpskort ? Forslag til tekst i dåpskort ? Hjertelig til lykke! Et hvert barnehjerte er en liten bit av paradis. Varje barnahjärta är ett stycke paradis.


Grattis till babyn. Lille Emma har kommet til verden. Du skal ikke gå til de gamle, barn, og spørre hvad livet er! De gamle kan huske sin egen vår, men glemme den kan de især.


Nei, gå til de unge, men ta det med ro. For det er dog bedre enn milde or som livet har kjøpt og betalt? Om jeg kunde si det? Trenger hjelp til hva jeg kan skrive i et dåpskort til en gutt. Dette er barnet til ei jeg har kjendt en stund men ikke hatt kontakt med på lenge.


Fikk kontakt igjen for en mnd. Har kjøpt gave til barnet. Jeg er håpløs på tekster i kort. Blir lissom bare gratulerer med dåpsdagen hil. Her kan du finne mange gode eksempler på tekst.

Her får du eksempler på tekst du kan bruke til takkekort til dåp eller navnefest. Klem fra tante Solveig, onkel Leif og fetter Elias. Skal du skrive en dåpsinvitasjon, og trenger tips og inspirasjon til teksten? Til dåpsbarnet Alexander.


Her har vi samlet en rekke eksempler på tekst som passer til dåpsinvitasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg