Finn helfo tannbehandling nå på Kensaq. Direkte oppgjør for stønadsberettiget undersøkelse og behandling. For at tannbehandling skal være stønadsberettiget etter folketrygdloven er det en hovedregel at den skal være nødvendig og forsvarlig.
Noen få typer tannbehandling omfattes av reglene for frikort egenandelstak 2. Da bruker du vår veiviser og legger inn alle opplysninger i Altinn via veiviseren.
Du kan velge å motta nyhetsbrev for flere målgrupper om du ønsker det. Du finner dem på den siden som omhandler refusjonsområdet du vil søke på. Hovedsiktemålet for denne artikkelen er å gi informasjon om kjeveosteonekrose og forebyggende tiltak til tannleger med ansvar for tannbehandling av pasienter som får bisfosfonater mot osteoporose. Hovedreglene om dekning av utgifter til tannbehandling står i folketrygdloven § 5-med forskrift og rundskriv. Vi hjelper deg med søknaden, og sørger for at du får all dokumentasjon.
Helfos skjemaer er nå digitale. Her kan du lese om hvilke sykdomstilstander som kan gi deg rett til å få dekket noen av tannlegeutgiftene dine fra HELFO.
Be tannlegen eller tannpleieren om en vurdering av rettighetene dine. Utfyllende informasjon om Diagnoser og tilstander som kan gi rett til stønad til tannbehandling. For kreftpasienter er det særlig fire som kan være aktuelle. Kreft i munnhulen, tilgrensende vev eller i hoderegionen for øvrig. HELFO - refusjon av utgifter til tannbehandling.
Prestestien Tannlegepraksis har avtale om direkte oppgjør med HELFO. Det betyr at du slipper å legge ut for behandlingen selv dersom du har krav på dekning fra folketrygden i følge Lov om Folketrygd eller i følge Lov om Sosiale tjenester, og kun betaler den andel du ikke får dekket. Personer som har sterk angst for tannbehandling. Sykdommer som kan dekkes.
Sjelden medisinsk tilstand. Tannlegen skal ha oversikt over hvilke tilstander som til enhver tid er med på denne listen. Forebyggende tannbehandling kan redusere risikoen for bisfosfonatassosiert kjeveosteonekrose. Tannhelse i folketrygden, økonomisk støtte til tannbehandling NAV.
Hovedregelen er at man som voksen betaler all tannbehandling selv.
Dekning av utgifter til tannbehandling etter folketrygdloven § 5-6. Hvis du ikke kan betale for din egen tannbehandling kan du søke om å få dekket utgiftene helt eller delvis hos Nav. Du kan få dekket utgifter til behandling av karies (tannråte) dersom munntørrhet (hyposalivasjon) som følge av medisinbruk eller sykdom har medvirket til.
De vurderer sammen med deg. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.