onsdag 24. februar 2016

Flytte til sveits

Har tenkt til å kanskje flytte til Sveits , enten det er permament eller bare for et halvt eller et helt år. Burde dette være et problem hvis jeg får o. Hvis du tror du skal spare noe på å flytte til Sveits , så glem det. Som sagt: Det totale kostnadsbildet blir omtrentlig likt med Norge, selv om selve skattenivået er lavt.


I Norge er alt inkludert i skattesystemet mtp helsekostnader etc, i Sveits er dette utenom, men likevel obligatorisk som private forsikringer.

Flytte til et annet land er en stor avgjørelse i livet ditt, så sørg for å ta deg god tid og ta kontakt med dine venner og kjære. Du må være helt overbevist om at å flytte til Sveits er bedre enn å bo hvor du er, og at det er det beste landet for deg å flytte til. Hvordan åpne bankkonto i Sveits.


Sveits er veldig lett – ofte er det eneste som trengs ID (pass), fast bostedsadresse med bekreftelse på at du er registrer i kommunen og studiebevis. Eier Svein Støle (56) i megler- og finanshuset Pareto flyttet til Sveits i fjor. Det gjør at topplistene for formue i Norge må skrives på nytt. Det samme gjelder skattelista.


Foruten norden består EØS av alle EU landene og Liechtenstein.

Sveits har en egen avtale med EU som også omfatter EFTA land som er så lik EØS avtalen at det er naturlig å ta den med her. Det er i prinsippet fritt å flytte til et annet EØS land og Sveits. Selskapet meldte tirsdag at de vil opprette en sentralisert hovedkvarterfunksjon i Sveits i anledning restruktureringen av selskapet. Konsernsjef i Kongsberg Automotive, Henning Jensen, sier til TDN Finans at beslutningen om å legge det fremtidige hovedkontoret til Sveits delvis skyldes skattehensyn.


Da er du ikke lenger medlem i folketrygden med rett til dekning av helsetjenester i Norge. Planlegger du å flytte til Norge? Her får du informasjon om hvordan du skal gå frem for å melde flytting til Norge. For at vi skal kunne gi informasjon som er tilpasset deg, vil du bli bedt om å svare på noen spørsmål.


Etter krigen var flere allierte land skeptiske til Sveits på grunn av handelen med Tyskland. Sveits valgte å stå utenfor FN, og beholdt linjen med streng nøytralitet. Det er kun innen EØS-området og Sveits du kan søke om å få beholde AAP når du skal flytte til andre land.


Dersom du skal flytte til et land utenfor EØS, kan du ikke søke om å få beholde AAP. Hvis du vurdere å flytte permanent til et EØS-land eller Sveits må du kontakte NAV i god tid før du skal flytte for å få en. Det melder Dagens Næringsliv søndag. Ja, vi planlegger å flytte til Sveits. Pareto går bra for tiden og vi prøver å vokse videre internasjonalt.


Vi har åpnet kontor i Sveits og Tyskland den siste tiden, og jeg har lyst til å jobbe og bo internasjonalt igjen, skriver Støle i en tekstmelding til DN.

Retzius har ingen planer om å flytte hjem til Norge med det første. Slik det er nå, blir jeg i Basel. Da ser jeg ingen grunn til å flytte på meg. Hagen-familien sparte milliarder kroner i skatt på å flytte til Sveits - Det er provoserende at norske bedriftseiere, som bidrar med formidabel verdiskapning,.


Ny uautorisert biografi om Stein Erik Hagen: Presset datteren til å flytte til Sveits for å redde formuen Han sier han sparte milliarder på å presse datteren til å flytte til Sveits. I en fersk biografi beskrives Hagen som en vinglete leder som brukte mediene for å få viljen sin. I januar skal jeg flytte til Sveits for å ta en doktorgrad som vil vare i minst år. Jeg kommer til å resie tilbake til Norge et par ganger hvert år.


Jeg har veldig liten peiling på økonomiske ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg