mandag 1. februar 2016

Kondom størrelse

Kondom størrelse

Stort utvalg av kondomer hos Luxplus. Du kan handle Trygt og Enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger. Her er alle kondomer basert på rotenes størrelse. For å få kondomens omkrets, blir den angitte bredden multiplisert med to (mm tilsvarer en omkrets på mm).


Kondom størrelse

Hvis du har tilgang til en skriver, kan du måle din penis for å finne riktig størrelse ved hjelp av måleverktøyet FitKit eller bruk størrelsestabellen nedenfor for å finne din bredde- og lengdekode. På samme måte som at ikke alle menn er bygget likt, er heller ikke kondomer. Med vores kondom størrelsesguide undgår du problemer som disse, da guiden vil hjælpe dig til at vælge kondomer der passer perfekt til dig. Det er tykkelsen der bestemmer størrelsen. En vigtig pointe når du vælger kondom er, at det er tykkelsen og ikke længden, der afgør størrelsen.


Ligesom hver mand ikke er bygget ens, gælder det samme for kondomer. Ved hjelp av fargekoder, kan en på baksiden av målebåndet så finne ut hvilken størrelse på kondom som vil bli den rette, forklarer Sandström. Han sier målebåndet er blitt populært.


Kondom størrelse

Dette kondomet er spesialdesignet for økt nytelse, samtidig som det er like sikkert som andre kondom. Kommer i standard størrelse , og kan brukes av de fleste menn. Inneholder lateks og silikonbasert glidemiddel.


Brystene mine har ulik størrelse. Hvordan finner jeg riktig størrelse på g-strengen? Vet ikke om jeg bruker riktig BH. Penis skal være stiv, når du måler.


Kondomers størrelse har intet med længden at gøre. Brug et målebånd til at finde omkredsen i centimeter. RFSU hjelper deg med å velge kondom – riktig størrelse , form og egenskap.


Et kondom er et kondom er det mange som tenker – men sånn er det ikke. Standardkondomer fungerer utmerket for de aller fleste, da de er fleksible både i bredde og lengde, men det finnes også behov for både mindre og større kondomer. Har akkurat fått tilbake ny HDD fra komplett ettersom min gamle HDD tok kvelden.


Skulle sette sammen pcen igjen idag, men etter å ha strevd lenge, nekter pcen å slå seg på. Den fungerte helt fint da jeg koblet ut HDD. Jeg koblet også den defekte harddisken inn igjen i maskinen litt etter. For sikker sex anbefaler vi i Vitusapotek at du benytter kondom under seksuelle aktiviteter.


Det forhindrer spredning av smittsomme kjønnssykdommer. I vårt utvalg kan du velge blant kondomer i ulike størrelser og tykkelser, for optimal nytelse og sikkerhet. Dersom du er allergisk mot lateks, tilbyr vi også lateksfrie kondomer. Vet du ikke hvilken kondom som passer for deg? Sådan måler du, hvilken størrelse der er rigtig.


For at finde den rette kondom-størrelse , skal du bruge omkredsen af dit lem. Den lettese måde at gøre det, er ved hjælp af en penis måler eller et målebån og mål omkredsen ved penisroden. Husk på at kondomets omkreds skal være en smule mindre end omkredsen af dit lem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg