torsdag 18. februar 2016

Hvilke uke er jeg i gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Finn laveste nettpris her. Hvordan regner vi ut graviditetslengden?


Som utgangspunkt i vår guide gravid – uke for uke har vi gjennomgående utgått fra siste menstruasjons første dag.

I virkelighetet inntreffer selve befruktningen omtrent dager senere, hvilken betyr at man ikke er gravid de første dagene av graviditeten. Man er gravid i snitt i 2dager, eller uker og tre dager, eller ni måneder eller tre trimestre. Ukene regnes som vanlige kalenderuker og følger så ledes ikke kalendermånedene.


Trimestrene følger ukene, som om de var måneder. Jeg fant akkurat ut at jeg er gravid. Har tatt tester så rekner med de viser rett:) men jeg klarer ikke å bli klok på hvor mange uker jeg er på vei.


Jeg og sambo hadde sex en gang forrige måne den 14. Så jeg er ganske sikker på at det var da jeg ble gravid.

Siste gangen jeg hadde mensen var 15. Når jeg tar ulike termin. Oktober og datoen kjæresten min kom i meg var 28. Er i uke nå, så det avtar nok snart.


Selv om jeg mente jeg skulle ta i mot kvalmen med et smil bare jeg ble gravid , så er jeg visst ikke like tolerant ovenfor den som jeg hadde tenkt. Er i fin form (bortsett fra trøtt og sliten) har ikke vært kvalm denne gangen. Jeg spontanaborterte i våres men klarte å bli gravid fort igjen. Er selvfølgelig redd for å miste den jeg bærer på nå. Tenkte det kunne være litt spennende å følge med hverandre hvilke symptomer vi har.


Er det en spire i magen? Den greieste måten å få svar på er ved å ta en graviditetstest som dere kan kjøpe på apoteket. De fleste tester kan du ta fra dagen etter forventet menstruasjon. Graviditetstester er enkle i bruk og det følger med en bruksanvisning. Førstegangsfødende over år eller gravide med risiko for å utvikle svangerskapsdiabetes, vil få tilbud om en sukkerbelastningstest i uke 24.


Hvilken uke , uker kan være vanskelig å holde styr på, dette er alltid den aktuelle uken i dag. Det viser både hvilken uke det er nå, ukedag, måned og år. Dette nettsted er ideelt for de som planlegger en ferie, ferietur og trenger å.

Sist jeg var gravid , og etter hvert skulle gi datteren min fast føde, ble jeg svært bevisst på hvilke matvarer som både hun og jeg trengte. Svangerskapet kan jo derfor benyttes som en anledning til å gjøre en evaluering av kostholdet. Har du fornuftige matvaner som er bra for deg og barnet?


Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Da jeg var gravid med sistemann var jeg 1 sykemeldt i tre-fire uker under andre trimester, var sengeliggende på grunn av kraftig svangerskapsmigrene. Det forsvant like plutselig som det kom, og jeg var på jobb i full stilling etterpå frem til permisjon. Jeg har ikke tatt folat før jeg ble gravid.


Jeg er gravid og vegetarianer. Nå er jeg i uke eller 7. Jeg planlegger å bli gravid. Hvilke kosttilskudd bør jeg ta før jeg blir gravid eller med en gang jeg vet at jeg er gravid ? Dette er derfor det tidspunktet da gravide innkalles til rutinemessig ultralydundersøkelse. Etter uker er det vanskelig å bruke ultralyd til å fastsette termin. Kjønn kan ikke bestemmes før etter uker , men vil ofte kunne bestemmes ved senere undersøkelser.


Morkaken lar seg lett undersøke med ultralyd. Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid. Det er klart at har man et sterkt ønske om å bli gravid og hele tiden tror man er det, så tenker jeg at det er naturlig at man leter etter tegn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg