onsdag 3. februar 2016

Sunne grove rundstykker

Jeg har skrevet om proteinrundstykker tidligere, men jeg nevner de igjen! Disse er så fantastiske at til og med Jørgen brøt ut sin begeistring etter at han hadde kastet i seg to stykker. Sunne , lettvinte og saftige rundstykker som metter godt.


Kan ikke bli enklere enn dette. Torunns grove rundstykker er sunne og metter godt. Du baker dem med grov sammalt hvete og sesamfrø på toppen.

De smaker ekstra godt med nyrørt syltetøy. Likevel har han kommet hjem med en halvfull matboks hver dag. Dette var helt til jeg laget dine grove rundstykker. I to uker har han spist opp alt jeg har sendt med i matboksen, så jeg vil gjerne takke deg.


Nå har vi sluttet å kjøpe brød og rundstykker i butikk, alt er hjemmelaget. I kveld skal det bakes til den store gullmedalje! En variant med rug og chiafrø.


En med solsikkefrø og revet gulrot. Og barnas favoritt med havregryn!

Supergode, sunne og grove rundstykker ! Takk for oppskrift! Spis frokost og lunsj med ekstra god samvittighet med oppskrift på disse grove rundstykkene. Kulturmjølk gjør at rundstykker og annen bakst blir ekstra saftig og god. Forskjellige frø både inni og på toppen av rundstykkene, gir det lille ekstra. Av denne oppskriften får du ca.


Grove matpakkerundstykker med havregryn. Rundstykker er kjekt å ha i matpakken, og smaker også godt ellers. Fyll opp fryseren nå, så har du noen på lur når du har lyst på ferske og gode rundstykker , enten det er til frokost, lunsj, middag eller kvelds. I dag vil jeg dele oppskriften på luftige og grove rundstykker med havregryn.


Disse hjemmebakte rundstykkene er perfekt både til frokost, lunsj og nistemat for store og små. Deigen er en fryd å jobbe me og resultatet deretter. Disse rundstykkene er luftige og fantastisk gode! Med denne grunnoppskriften kan du lage både rundstykker , baguetter eller horn.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se Sunne hoteller på kart. Se video av hvordan du lager grove rundstykker.


De kan godt fryses ned og er perfekte å ta frem når du har lyst på noe ekstra godt eller en variasjon i matpakken.

Se flere smakfulle rundstykker her. Jeg blander derfor hvetemel inn med grove meltyper for å kompensere litt. At du har byttet ut hvetemel med speltmel har kanskje litt å si, men ikke så altfor mye.


Jeg har brukt mer gjær i denne oppskriften enn det jeg gjør i fine rundstykker , mer enn det vil jeg egentlig ikke anbefale. Disse sunnere og grove rundstykkene blir ekstra saftige når de stekes sammen tett i tett på denne måten. Cottage cheese gir det lille ekstra.


De er nydelige til frokost eller som tilbehør til en suppe eller salat. Saftige og grove rundstykker med syrnet melk - perfekte til frokost, lunsj eller kveldsmat. Tips: Sammensatte rundstykker : sett rundstykkene ganske tett sammen på stekebrettet, slik at de vil ese sammen under etterhevingen. Stek de grove rundstykkene som beskrevet.


Saftige, sunne, grove rundstykker - perfekt til frokostbordet, eller servert ved siden av en god suppe. Den eltefrie teknikken er enkel, men krever litt tålmodighet. Herlige, saftige, sunne og grove rundstykker som kan anbefales.


De går fint an å legge i frysen, og tiner du dem om morgenen som beskrevet i innlegget, blir de deilige rundstykkene klare mens du trekker kaffe og koker egg. Foto: John Steffensen. Oppskriften rekker til rundstykker.


I dag har jeg noen sunne , crunchy og ikke minst mettende rundstykker til dere! Frøene kan sløyfes, men jeg synes de gir rundstykkene en veldig god smak og et fristende utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg