onsdag 17. februar 2016

Rolig utdrikningslag

Borat-drakt, ølbriller og annet must til festen. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Hei alle bruder og forlovere!


Hun liker ikke action a la helikopter, fallskjerm osv, så jeg vil prøve å gjøre utdrikningslaget koselig, og ikke spennende.

Hun er en veldig kreativ jente, så jeg har tenkt litt på keramikkurs, sush. For å lage et personlig preg på utdrikningslaget kan man legge inn leker, oppgaver eller rebusløp for bruden eller brudgommen. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan gjøre, men siden fantasien ofte gjør nettopp det gir vi dere mer enn forslag til hva man kan finne på. Amsterdam har vært et klassisk valg for utdrikningslag i mange år.


Gode utdrikningslag har spennende og inkluderende aktiviteter. Når en har et utdrikningslag der alle deltakerne fremdeles trekker på smilebåndet når de tenker tilbake på, så har du lykkes. En god start for å komme dit er å velge aktiviteter som alle kan være med på, og at det blir en aktiv dag.

Om du leser dette har du trolig fått ansvaret, som forlover, for å planlegge utdrikningslaget til bruden eller brudgommen. Forloveren må nå sørge for at bruden eller brudgommen føler seg trygg under hele planleggingsprosessen av bryllupet, og ikke minst, at de koser seg med et festlig utdrikningslag. Utdrikningslag med overnatting trenger ikke koste så mye. Hvis ingen har egen hytte kan dere leie privat eller gjennom for eksempel DNT.


Omgivelsene til hytta kan utnyttes til aktiviteter og maten kan dere lage selv. Noen syns kanskje det er vanskelig å si at dette har jeg ikke råd til å bli med på. Vi snakket litt om mitt utdrikningslag og for første gang om hvordan hun så for seg sitt eget. Er han en stille og rolig kar kan man lage en hinderløype med spørsmål underveis (drikkestasjoner.).


Vi er på fjorden hele året og kan tilby turer med utdrikningslag sommer og vinter. Et skikkelig heidundrende utdrikningslag er ikke alltid det den kommende bruden ser frem til. Mange gruer seg litt for dagen de skal tynes og alt kan skje. Kanskje må du selge undertøyet ditt til fremmede, eller oppleve nærkontakt med en strippestang - med eller uten en stor falsk tiara dinglende på hodet. Vårt spennende introduksjonskurs i smaking av fin mørk sjokolade passer perfekt som en rolig start eller avslappende mellomaktivitet i de fleste utdrikningslag.


I et utdrikningslag er det alltid mange som ikke har sett hverandre på en stun så det viktigste er faktisk å lage en ramme som gjør at dere holder sammen. Det kan feks være en ide å leie en hytte eller at noen stiller huset sitt til rådighet. Dette er fine ting å ta tak i!

Vi satte en dato, gjorde avtale med en sommelier som holder private vinsmakinger , og sjekket alternativer for catering. En av mine beste venninner skal gifte seg til sommer'n, men pga et par venninner i gjengen skal studere i Australia skal vi ha utdrikkningslaget allerede i mårra. Jeg gjorde det sistnevnte. Det blir et rolig lag, da bruden ikke ønsker noe stort. Vi skal være hjemme hos den ene forloveren og har forløpig planlagt en god middag og champis og annen drikke.


Allerud videregående sliter med rykter, dårlig ledelse, ukonsentrerte lærere og svake elever. Nå må rektor snu trenden og gjøre skolen populær igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg