torsdag 25. februar 2016

Uke 27 gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Mens noen begynner å bli lei av svangerskapet, opplever mange plutselig en følelse av tidsnød og panikk. Det er normalt å kjenne litt uro og engstelse, og gråte eller være mer sårbar – dette er tegn på ditt følelsesmessige engasjement.


Gravid uke symptomer.

Noen får enkelte ømme punkter på livmoren. Dette kan ha flere årsaker, men ofte er det fordi babyen sparker på det samme stedet hele tiden. Litt senere vil du av samme grunn kunne bli øm i ribbeina der babyen sparker. Endringer i mors sirkulasjon. Omkring 6ml av mors blod flyter gjennom morkaken hvert minutt den siste måneden i svangerskapet.


I slutten av uken når barnet den magiske grensen på vekten kilo! Hvis du føler panikk eller uro, bør du imidlertid snakke med noen andre. Babyen åpner nå øynene i løpet av denne uken.

Den vil nå kunne skille mellom lys. I denne delen av svangerskapet er det ikke uvanlig å oppleve hudforandringer, som røde prikker i ansiktet, på overarmene og på overkroppen. Dette skyldes endringer i blodkar, og vil forsvinne etter svangerskapet. GRAVID UKE : Magen vokser, og du merker kanskje at det blir mindre plass til mat?


Du er nå i graviditetsuke , og fosteret er uker gammelt. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Uke begynner mandag 29.


Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr. Denne helgen har vi storfint besøk fra Ålesun så jeg har lagt bort bloggen i noen timer og oppdaterer derfor litt senere enn jeg ville gjort på en helt vanlig lørdag Det er så fint å ha svigers her! Livmoren har vokst og toppen er nå mellom navlen og brystkassen. Magen blir stadig større og det er vanlig at du føler deg andpusten.


Kroppen forbereder seg til fødsel ved at det kommer flere kynnere. Denne artikkelen vart kopiert frå helsenorge. Teksta kan ha vorte oppdatert på helsenorge. Alt er i rute Brystene dine vil fortsette å endre seg i løpet av graviditeten (og etterpå).


Mange kvinner opplever at areolaen, den mørke delen av brystet som omkranser brystvorten, også fortsetter å endre seg.

I det første trimesteret ble areolaene sannsynligvis mørkere. Siden sist: Nå har jeg kjent liv i magen en stun og babyen sparker som regel litt her og der gjennom dagen – riktignok aller mest på kvelden. I tillegg har jeg fått økt svangerskaps kløe på magen!


Takker gud for at jeg ikke har fått halsbrann og sure oppstøt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg