torsdag 4. februar 2016

Noe godt å spise

Noe godt å spise

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Kjæresten er ute i kveld og jeg skal finne på noe å spise og lage mat kun til meg selv.


Er sliten og vil helst bare ligge på sofaen og se på serie i kvel og vil helst ha noe jeg bare kan hive inn i ovnen. Pizza, lasagne og taco (ting med kjøttdeig) frister absolutt ikke i dag! Fyldig gulrot- og søtpotetsuppe.


Finn flere oppskrifter på Godt. Nybakte foreldre befinner seg i en helt ny tilværelse. Selv om det er hyggelig med besøk, kan det være slitsomt å kjenne på en forventning om å varte opp besøket midt oppi det hele. Ta heller saken i egne hender og ta med noe å spise til den nye familien!


Det er mye omsorg og helse i god mat. Frister det med noe ekstra kos til kveldsmaten? Hvorfor ikke invitere gode venner eller rett og slett samle familien rundt kjøkkenbordet med noe godt å spise ? Det trenger verken være tidkrevende eller komplisert, men kan bidra til å skape glede og pusterom i hverdagen.


Siden jeg har vært ganske god på blåbærplukking i år, så ville jeg lage litt annet enn syltetøy. Denne smuldrepaien med mandler og vaniljekrem i,smakte nydelig. Jeg fant oppskriften hos detsoteliv.


Hun har også med noen helt supre bilder på gjennomføringen. Ikke nødvendigvis middag (skal spise pizza senere), men noe annet godt , som de fleste har i hus! Hva pleier dere å spise når dere er litt småsultne og har lyst på noe godt ? Jeg har lyst på noe godt å spise i kveld! Hva spiser du når du har lyst på noe godt ? Jeg vil ikke alltid ty til noe usu. Dette er noe av det mest næringsrike du kan spise.


En av de som mener tang og tare er noe vi i Norge kommer til å spise mer av i fremtiden er. Men sørg for å sjekke åpningstidene, og reserver bord får du legger i vei. Ta med en voksen og gå ut på byen for noe skikkelig godt å spise.


Noe godt å spise

HT Sushi: Hente noe godt å spise til å ha med på hotellet. Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Kristiansan Norge på TripAdvisor. Jeg er år og spiser regelmessig og helt grei mat.


Men nå i det siste så får jeg plutselig følelsen av at jeg vil ha noe å spise , i hjernen min kommer alt slags god mat og jeg får en rar følelse i hele kroppen. Maten kokker nekter å spise. Microsoft kan få en andel av inntektene dersom du kjøper noe ved å klikke på de.


Noe godt å spise

Jeg vet at den som bestiller en godt stekt biff ofte ikke. Trenger du et godt sitat?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg