tirsdag 16. februar 2016

Pannekaker uten egg og bakepulver

Proteinpulver i mange utgaver. Pannekaker uten egg. En god oppskrift på pannekaker som passer for eggeallergikere. Passer både for salt og søtt tilbehør.


Det er derfor ingen grunn til at de som er allergisk mot egg ikke også skal få spise pannekaker. Når vi tar ut egg fra pannekaken erstatter vi det med litt bakepulver.

Ingridienser (personer): dl hvetemel. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Amerikanske pannekaker. Er det én oppskrift du bør lære deg utenat her i verden, er det denne. Den burde stå på livets pensum spør du meg.


Med hånda på hjertet, dette er de beste pannekakene jeg har smakt. Og de er helt uten egg og melk.

Advarsel: Avhengighetsskapende. Jeg snakker av erfaring. Nysteikte vafler smaker utrolig godt med rørt syltetøy, krem eller rømme. Og skulle du ønske en røre uten egg smaker du ingen forskjell med denne oppskriften. Kilde: Stavanger Aftenblad.


Smaken blir dog en litt annen når havremelken erstattes. Lag din egen havremelk. Kutter gjerne melk siden jeg er utenlands og melken her er tilsatt alle slags kjemikalier og vitaminer (som ogsaa er kjemikalier, og skitne saadane til og med) men kan man lage skikkelige pannekaker uten egg ? Egg -allergikere bruker vel eggerstatning, eller…?


Siden Oliver er allergisk mot egg laget vi pannekaker uten egg til middag i går. Bananpannekaker uten melk. De ble aldeles nydelige både på smak og konsistens. Server dem med det tilbehøret du har lyst på.


Vi spiste dem med blåbær, mango, revet kokos og Yocos naturel. Her kommer oppskrifter på pannekaker med og uten egg , melk, laktose og gluten. Se Whey-utvalget vårt her.


Tilbehør til pannekaker kan være salt eller søtt, brunost eller iskrem. Kjempegodt til frokost, lunsj eller kvelds i helgene, med eller uten gjester. Se flere deilige lapper og pannekaker her.

Har du bakepulver og olje? Vafler uten egg smaker absolutt best mens de er varme og nystekte. Når de blir kalde kan de bli litt seige i konsistensen. Disse muffinsene er helt uten egg , uten at det har noe å si for smaken. I denne oppskriften har vi tilsatt kakao, men det kan enkelt justeres etter hva dere liker best.


Friske blåbær, eple og kanel, eller vaniljeessens fungerer også veldig godt. Like godt smaker det med varme pannekaker med sukker, is eller flamberte pannekaker til dessert. Du må ikke blande og søle selv.


Toro pannekaker gir nok røre til hele familien. Toro har blandet egg , mel, melk og sukker for deg, alt du trenger å gjøre er å ha dl vann i en bolle og mikse inn røren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg