mandag 15. februar 2016

Lekematte rosa

Lekematte rosa

Kjøp lekematte hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer. Populære merkevarer.


Lekematte rosa

Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Her på Jollyroom finner du et stort og variert utvalg av lekematter, i forskjellige materialer og massevis av lekre designs og farger. Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene.


Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Ved kjøp av flere pakker kan de settes sammen til et ekstra stort gulv. Tilfredsstiller alle krav.


Lekematte rosa

Fri for PVC, ftalater, formaldehyd og formamid. Krabbematten gir barnet et mykt og behagelig område å leke på. Fin og koselig rosa lekematte fra Roommate. Matten har to sider, den ene ensfarget, den andre med motiv av sovende ansikt.


Kan brukes både inne og ute. Trukket med 1 økologisk GOTS-sertifisert bomull. Fylt med selvbærende kaldskum. Trekket er avtagbart og kan vaskes i maskin. Leketepper, lekematter, babygym, aktivitetstepper, leketepper med oppbevaring, leketepper med musikk og lys, puslematter - vi har teppene og mattene til baby og barn som passer perfekt på barnerommet eller i stuen.


I tillegg til å være supermorsomt for barna, blir et leketelt en fin detalj som kan løfte hele rommet og gi det det lille ekstra. Vi bruker cookies for å øke brukervennlighet. Ved at du fortsetter å bruke siden.


Flott lekematte består av brikker à 30xcm. Leveringstid: 2-uker. Møblene er pakket og er forbered til selv montering. For hvert sett er det montering instruksjon og nødvendige tilbehør.


Lekematte rosa

Farger som presenteres på dataskjermen kan avvike fra de faktiske. Det avhenger av skjerminnstillingene. Comfy Pro Comfort Care Air er den perfekte lekematte for barnet eller en god treningsmatte, yogamatte, pilatesmatte, el. En fin lekematte i skummgummi fra STOY med forskjellige motiv i fargene rosa , brun, beige og svart. Du har ingen produkter i handlekurven.


Lekematte Sebra - Vintage Rose. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Det følger med en støttepute som gjør magelek mer interessant for babyen.


Puten har et unikt design for å øve på mage-lek, og for å oppmuntre barnet til å løfte hodet. Det er festet leker til støtteputen som enkelt kan bytte plass. Her finner babyen risteleker, biteleker og leker med ulike former. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Med ei lekematte gir du babyen din en komfortabel og trygg plattform for lek på gulvet.


De fargerike lekemattene fra Byalex passer for eksempel perfekt til Ikea Stuva benk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg