onsdag 3. februar 2016

Legetime uten fastlege

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Du kan ta kontakt med fastlegen uten å være redd for dine helseopplysninger. De fire tjenestene med fastlegen er utviklet etter strenge krav til sikkerhet og personvern.


Dette gjør at du trygt kan utveksle informasjon om dine sykdommer med legen. Jeg trenger en legesjekk, men har fastlegen min i Bergen. OSlo et år og gidder derfor ikke stresse med å skifte. Hvordan skal jeg da gå fram? Hos Aleris kan du få time på dagen til en allmennlege som kan hjelpe deg med små og store helseplager.


Vi har et bredt medisinsk tilbud og dyktige leger uten venteti både på dag- og kveldstid. Hos oss er det kort vei til andre legespesialister eller bildediagnostikk om det er nødvendig. Jeg har akkurat flyttet til Oslo og har ikke fått fastlege her enda. Ringte privat legen på Byporten, men de hadde ikke noe ledig før i slutten av mnd. Men dama i telefonen sa at jeg bare kunne gå til en vanlig almennlege.


Kontakt fastlegen via helsenorge. Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge. Du kan bestille akutt-timer hos begge legesentrene dersom du ikke har fastlege i Bergen, men vi anbefaler deg å bytte til en fastlege i Bergen når du studerer her.


En fastlege kan blant annet følge deg tettere opp, og du stiller først i køen til akutt-timer timer samme dag. Bestill legetime Bestill time hos fastlegen din på nett. Med HelseRespons kan du bestille time hos fastlegen din. Trenger du legetime ? Studenthelse som spesialområde Hos oss får du: Legeerklæring dersom du blir akutt syk til eksamen og ikke har fastlege i Trondheim.


Akutthjelp, i den grad kapasiteten strekker til. VIL DU BYTTE FASTLEGE ? Kambiz Persley har jobbet ca. Skien, Oslo, Asker og Bærum og har bred erfaring innen akutttmedisin. Dropin kan hjelpe deg med et bredt spekter av medisinske problemstillinger – de samme problemstillingene en fastlege eller legevakt kan hjelpe deg med.


Hos Bergen Private Legekontor får du time på dagen, eller senest neste virkedag. Du kan enten bestille time, eller du kan komme på drop-in. Ved stor pågang kan det bli fullt på drop-in. De som bestiller time vil bli prioritert.


Legetime uten fastlege

AKUTT LEGETIME : Ved en akutt problemstilling, har du krav på time samme dag hos din fastlege. Det er legekontoret som vurderer hvorvidt din problemstilling er akutt eller ikke. Oslo City Legesenter er en privat klinikk i Oslo sentrum. Vi har både kvinnelige og mannlige spesialister innen flere områder, og tilbyr med dette et bredt spekter av helsetjenester som er tilgjengelige for alle.


Personer som har flyttet innenfor Norge, og innen tre år flytter tilbake til tidligere kommune, kan få tilbake tidligere fastlege. Trondheim kommune har per tiden inngått avtale med følgende legesenter om å ta i mot personer uten fastlege i Trondhei1. Alle studenter, med norsk fødselsnummer og som har betalt semesteravgift til SiO, kan ha fastlegen sin hos oss. Våre fastleger er fordelt på tre legekontorer, og har mye kunnskap om vanlige helseproblemer for studenter. Du kan velge om du ønsker en legetime på legesenteret, eller som en videokonsultasjon der du er.


En legetime varer i snitt minutter, og er fortrinnsvis forbeholt én. Fastlege , legevakt og videokonsultasjon. Time på dagen - Oslo helse. Legetime uten ventetid hos privat legevakt kl. Det er også forskjeller mellom statlige, kommunale og private virksomheter.


Dette gjelder blant annet besøk til lege, tannlege, fysioterapeut, kiropraktor mv. Ved noen arbeidsplasser dekkes slike besøk innen en gitt tidsramme uten fratrekk i lønn. Ved andre arbeidsplasser kan man bli trukket i lønn. I min erfaring er det svært vanskelig å få legetime uten fastlege , særlig den gangen jeg flyttet tilbake til Norge etter noen år i utlandet.


Du har også krav på et eller annet akutttilbud der du nå bor, dersom du står uten fastlege. Enten gjennom kommunal legevakt, eller en legevaktsordning mellom legesentre der du bor. Det du derimot ikke har krav på, er oppfølgning og vanlige kontroller som faller utenom det som er akutt.


Altså, litt lurt å ha en fastlege i nærheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg