tirsdag 9. februar 2016

Hjemmelagde gaver

Vi har gaver som passer til alt. Prøv vår gavegenerator! Se på våre nyeste gadgets. Design unike gaver med dine fineste bilder og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


Demotiverende prints med uinteressante fakta i A4-format. Plakater og posters, både med og uten ramme, til den som virkelig fortjener det. Leter du etter en morsom gave? Velg mellom 1forskjellige. Hvis du har planer om å lage hjemmelagde julegaver i år er det på tide å begynne nå!


Derfor bringer jeg deg nå tips til hjemmelagde julegaver. Kanskje du finner noe inspirasjon? Lag personlige kopper med monogram på. Bruk bare forbokstaven, eller skriv hele navnet. Du kan også lage vinglass, eller lignende.


Hjemmelagde sjokoladetrøfler i en pen skål er en super gave. Her er trøflene pakket i en eksklusiv skål med lokk fra Royal Copenhagen til 8kr. Gå for en billigere variant til venninnegavene.


Ekstra lekkert blir det dersom du bruker et fint fløyelsbånd. Spiselige julegaver er alltid ekstra hyggelig både å få og gi bort. Arranger gjerne et juleverksted med nære venner eller familie for en koselig førjulskveld og produser noe sammen. Et lite tips fra oss - tenk over hvem du lager de spiselige gavene til, så du er sikkert på at gaven faller i smak og blir spist opp.


Hjemmelagde gaver

Vårt beste tips er å lage en gave som garantert faller i smak, som for eksempel disse nydelige fløtekaramellene. Denne oppskriften gir ca. Ganske vist vil de fleste barn gjerne selv lage det meste – men alt avhenger av barnenes alder kan det være bruk for litt veiledning og assistanse underveis. Man kan lage de fineste gaver ved å bruke tørrtoving. Som barn lagde mange av oss kreative julegaver til vår mor, far og besteforeldre.


Det var gaver , vi var stolte av, og mottakeren var glade for å få. Det er ikke kun for barn å lage hjemmelagde julegaver. De fleste vil sette pris på en gave som du selv har laget. De beste gavene er hjemmelagde julegaver.


Hjemmelagde gaver

Når ditt barn skal gi en julegave til f. Hvorfor ikke bruke det til en hyggelig stund vi hjelper hverandre med å lage personlige gaver ? For å hjelpe dere igang har vi samlet idéer til hjemmelagede julegaver. Du trenger ikke å tilbringe all førjulstiden i butikkene – noen av julegavene kan du lage enkelt selv. Dessuten er det ekstra koselig å gi bort noe som er selvlaget. Spiselige gaver gjør seg bra på glass eller pakket inn i cellofan, og kan pyntes akkurat som du ønsker. Dette er bare et lite forslag til hjemmelagde gaver som du kan lage, og selv om du må betale litt for ingrediensene så vil disse allikevel rekke til svært mange gaver under treet.


Dette er gaver som er helt personlige som du har brukt egen fritid på, og det vet de aller fleste å sette pris på. Det er noe eget med å motta gaver som giveren har lagt ned både tid og kjærlighet i. Gi gaver mye kjærlighet - og smak! Her er fire superenkle oppskrifter som garantert vil gjøre suksess. Eneste du må tenke på er at det du lager tåler å stå i romtemperatur i mer enn et par timer.


Hjemmelagde gaver

Har en egendesignet smykkekolleksjon oppe og går også, så prøver oss på personlige og hjemmelagde gaver i år! Mini mini julekuler. Banankake med ostekrem og stratos.


Grytekluter i vaffelmønster. Nostalgiske kleshengere fra Ikea. Julekuler får en makeover. Siste Skappel genser i år. Pulsvanter og Diamanter. Isoporhjerter blir Vintagehjerter. En smashings god kake.


Hjemmelagde gaver

Så er det jo ekstra stas å både gi og få gaver du har laget selv. Her får du oppskrift på hvordan du lager gløgg, salte og søte nøtter, eplemos, typer konfekt, tomatsild og typer kjeks. Ved å pynte med sløyfer, lapper og fint papir har du mange kjempefine gaver du kan gi til famile, venner og kollegaer, så sett i gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg