søndag 28. februar 2016

Strikket kjole til baby

Siste mote til riktig pris. Finn din favoritt på ellos. Mote i alle størrelser! Fra jakker, bukser til topper. Se kjoler fra de største nettbutikkene og sammenlign pris.

På Boozt finner du over 6merker. Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.


Har strikket noen av denne og det geniale er at den virkelig VOKSER med barnet: Først sid kjole , så til knærene,. BYTTE og RETUR er enkelt og GRATIS. Strikk hver side ferdig for seg.

Mayflower har et bredt udvalg af gratis hækleopskrifter, og du kan naturligvis også finde en strikket baby kjole gratis opskrift, som du kan bruge til dit næste projekt. Opskrifterne kan frit downloades, og vi giver dig også garnanbefalinger, som kan hjælpe dig med at opnå det bedst mulige resultat. Som medlem får du bonus på ALLE dine kjøp.


Denne siden ble sist oppdatert 02. Den fine lille jakke er strikket i Infinity Hearts Baby Merino, som består af 1 blød og kløfri merinould. Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår. Gratis frakt fra 6kr. Kjole med rysjer fra Bernat Design Studio strikket med Bernat Softee Baby garn.


Med Bernat Softee Baby er kjolen supermyk mot barnehuden og enkel å holde ren, fordi den kan vaskes og tørkes i maskin. Shop Kjoler og tunikaer til Baby hos Ellos til bra priser. Handle enkelt online hos ellos.


Kjolen på bildet er strikket i fargen Alabaster i det supermyke kasjmirgarnet Solo Cashmere, men garnpakken kommer i mange flere farger. Se også samme kjole i det økologiske ullgarnet Pure Eco Baby Wool. Blondefin kjole til baby.


GARN BRUKT I DENNE OPPSKRIFTEN: MERINO BABYULL 1 superwash merinoull, gram = ca 1meter. Fri frakt på bestillinger over 2kr. Syntes egentlig at kjolen var litt kort i utgangspunktet i mønsteret.

Så derfor ble det en kjole i str. Og det gjør jo ikke noe. Med en strikket kjole har du en fin påklædning til enhver lejlighed – om det skal være hverdagsagtigt eller til festlige lejligheder findes de i vores velassorterede strikkekits.


Produktsortimentet rammer bredt og du har rig mulighed for at finde en kjole til en varm sommerdag eller til alle højtiderne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg