fredag 5. februar 2016

Lag tacokrydder selv

Tacokrydder lager du enkelt selv ! Fyll tacokrydderet på glass med lokk til neste tacokveld. Lag gjerne en stor porsjon når du først er i gang. Hjemmelaget tacokrydder Oppskrift ss chili eller chipotle-pulver (pass på at pulveret ikke inneholder andre kryddere enn chili, noe som forekommer i Norge).


Selv den beste krydderblandingen man får kjøpt i butikk fikk ikke bedre enn terningkast fire.

Fyll krydderet på glass med tett lokk. Denne oppskrifter gir stort glass og da har du til mange tacomiddager, eller til en super gave! Hvis du vil lage mer, kan du gange opp oppskriften. Her er min oppskrift på hjemmelaget tacokrydder fra den gamle bloggen. Poenget md å lage det selv ,. Jeg har selv pleid å lage taco med kun en halv krydderpose og supplere med spisskummin, hvitløk, oregano og paprika.


Vanlig tacokrydder er jo så salt! Nå tenkte jeg å prøve oppskriften din.

Det er fint å jobbe mot å vite mer om hva maten man lager inneholder. Jeg lurer på en ting angående oppskriften din. Av forskjellige grunner er det ikkje alle som kan bruke denne posen, eller kanskje du har lyst å lage en litt sunnere variant av tacoen din – heimelaga tacokrydder er i alle fall latterlig enkelt, veldig godt og billigere i lengden. Foto: Createbykris. Joda, det er veldig lettvint å raske med seg en pose tacokrydder på butikken, men det er også veldig enkelt å lage selv ! Og dermed inneholder det også mye unødvendige karbohydrater som jeg helst vil slippe.


Lager du ditt eget tacokrydder er det garantert sunnere enn det du får på butikken. Lag ditt eget tacokrydder. Et godt tips er også å lage tacokrydderet selv. Velg gjerne fullkornstortillas fremfor tacoskjell eller tortillas laget av.


Lag heller din egen blanding! Ingredienser til – porsjoner : ss chilipulver ts chiliflak (knuste) ts tørket oregano ss spisskummen ss paprikapulver ts. Altså for det meste druesukker og salt.


Og for all del at det smaker godt! Min oppskrift ligner på tacokrydderet du får kjøpt i butikk. Det finnes sikkert like mange blandinger av tacokrydder som det finnes folk som lager det.


Her er i allefall en blanding som vi kan gå gode for.

Jeg kunne sikkert kommet på mange flere grunner til å velge hjemmelaget – men det ble med disse i. Jeg har en tid laget tacokrydder selv som jeg har brukt i diverse Tex-mex måltider og etter hvert har jeg kommet frem til en blanding som vi synes gjør maten velsmakende og som er bedre enn kjøpepakkene. Det tar ikke så lang tid å mikse sammen denne blandingen, så vil du prøve å lage tacokrydder selv , deler jeg denne oppskriften med deg. Hvor mange er det som spiser taco på fredagen? Ganske mange iflg diverse undersøkelser.


Men hvor mange er det som lager sitt eget tacokrydder ? Men hvorfor ikke lage sitt eget tacokrydder og selv justere etter hva familien ønsker, om det skal være mildt eller supersterkt. Det blir likevel langt billigere og mer smakfullt i lengden. Når du lager ditt eget tacokrydder er det dessuten enklere å kontrollere saltinntaket. Og selv om det er kjekt med snø på vinteren eller sol på sommeren, så er det enda kjekkere å vite at hjemmelaget tacokrydder er noe av det enkleste du kan lage – uansett kategori.


Det er så enkelt at jeg ikke gidder å lage det i store kvanta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg