tirsdag 2. februar 2016

Eggehvite i urin gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Eggehvite er det samme som protein.


Nyrene fungerer som et slags filter som filtrerer blodet og siler ut overskuddsstoffer og væske som kroppen ikke trenger i øyeblikket.

For å si det enkelt kan dette filteret bli mer lekk enn vanlig, og da vil man påvise proteiner i urinen, stoffer som vanligvis vil bli holdt tilbake av filteret. De siste tre tingene vi sjekker for, er alle markører for urinveisinfeksjon. I opptil prosent av tilfellene hos gravide er det ingen symptomer. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt.


Proteinuri i første halvdel av svangerskapet er tegn på sykdom i nyre eller urinveier, eventuelt ortostatisk proteinuri - en ufarlig tilstand der protein lettere enn normalt skilles ut i urinen når man er oppegående. Når det eneste unormale funnet kun er påvisning av protein i urinen, såkalt isolert proteinuri, tas kontroll av morgenurin. Dersom morgenurinen er fri for protein, tyder.

Finnes ikke i normal urin fra friske mennesker. En del typer bakterier, særlig de som ofte gir urinveisinfeksjon, kan omdanne nitrat til nitritt, som en da kan påvise med urinstix, og på den måten er påvisning av nitritt i urin et tegn på urinveisinfeksjon. Nitritt er et bakterieprodukt.


Har en økene eggehvite i urinen og har mye vont i magen. Noen tips om hva det er for noe? Og jeg veit at jeg ikke er gravid. Tror jeg kontakter lege på mandag og får en urin prøve snarest ihvertfall. Var ikke noe galt med meg (gikk dit fordi jeg tisset mye.


Hadde visst bare en aktiv blære.). Men fikk tilbakemelding om at jeg hadde spor av eggehvite i urinen. Veninna mi fortalte meg så at det kan ha noe med nyrene å gjøre.


Du må også ta med kortet på fødeavdelingen når du skal dit. Rask og trygg leveranse. Det kan rett og slett komme av at man ikke er ren nok eller at ikke første stårlen har gått i do )(for menn). Skulle ringe legen senere i dag å få høre hva hun mente om dette.


Er jo nysgjerrig å v. Hva vil egentlig dette si?

Fikk vite av legen at jeg hadde påvist litt eggehvite i urinen , men fikk ikke vite noe om hva det betyr. Fikk bare beskjed om å komme med ny urinprøve om to uker. I det siste har noen rundt meg kommentert at jeg er rødlig rundt nesen og kinnene.


Gravide treng ikke å behand. Jeg gikk inn og leste at eggehvite i urinen kunne gi slik utfall. I tillegg får jeg utslett når jeg soler meg. Fordi svangerskapsforgiftning viser til flere sett med symptomer, og ikke en spesifikk. Svangerskapsforgiftning er diagnostisert når en gravid kvinne utvikler høyt.


Høres ut som det er utflod du har i urinen din, hvis du ikke allerede har fått utslag på eggehvite. Det er derfor viktig å kontrollereblodtrykket og urinen til alle gravide i forbindelse med svangerskapskontroll. Funnene ved disse undersøkelsene skal noteres i den gravides svangerskapsjournal. Hvis detviser seg at den gravide er i ferd med å utvikle svangerskapsforgiftning, skal hun henvises til spesialist i fødselshjelp. Den gravide skal følges tett, og det er viktig å sjekke om det oppstår eggehvite i urinen , siden det er et tegn på begynnende svangerskapsforgiftning, sier Hortemo.


Høyt blodtrykk er generelt knyttet til risiko for hjertesykdommer og hjerneslag. Ved svangerskabsforgiftning kommer der et øget pres på nyrerne, og derfor kan der blive skyllet protein ud i urinen. Dette finder man ved at undersøge urinen med en lille strimmel, også kaldet urin -stix.


Det er normalt, at man som gravid hober væske op i kroppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg