torsdag 18. februar 2016

Åreknuter laser

Til laser, fax og multimaskiner. Lave priser, rask levering. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler.


Rask levering - dagers åpnet kjøp.

Da øker trykket i venene slik at de utvides. Det er lettere å få åreknuter hvis du er gravid eller overvektig. Mange som er plaget med åreknuter ønsker en rask og effektiv behandling av sine plager.


Vi kan tilby en rask og smertefri behandling med laser , der det er kort rekonvalesenstid. Det er utført mange studier som dokumenterer gode resultater av denne behandlingen. Vi tilbyr gratis og uforpliktende vurdering av dine åreknuter ! Moderne behandling av åreknuter er vesentlig mindre belastende for deg enn ved åpen operasjon.

Dette illustreres best ved at det ved bruk av for eksempel endovenøs laser og steambehandling oftest ikke er behov for sykmelding, mens sykmelding i 1-uker er vanlig ved åpen operasjon. Som oftest får man åreknuter på leggen og innsiden av låret. De vanligste symptomene på åreknuter er sprengfølelse, tyngdefornemmelse, hevelse og synlige, slyngede årer.


Aktiv behandling av åreknuter. Dette gir deg en ekstra trygghet for at du får best mulig behandling hos oss. Først må det gjennomføres en grundig legeundersøkelse av åreknutene, og det er i samråd med pasienten legen velger behandling. Laserbehandling er en effektiv måte å fjerne åreknuter.


Fjerne åreknuter med laser. Laser kan anvendes for å fjerne både større og mindre åreknuter i beina. Venene blir da kappet og dratt ut via snitt i lyske og kne (såkalt stripping). Brenning av åreknuter med endovenøs laserbehandling, foregår først og fremst ved private klinikker og sorterer under kosmetisk behandling.


Prisen er for en komplett behandling, fra A til Å. Hvis kunden ønsker får de gratis etterbehandling i dagene etterpå med biostimulerende laser for å forkorte helingstiden – dette vil også optimalisere resultatet av behandlingen. Men åreknuter kan være både fysisk og psykisk ubehagelig og behandlingstrengende. På operasjonsdagen.


Han gjør en ultralydsundersøkelse.

Du får beroligende tabletter (Vival) slik at det blir lettere å slappe av. Det settes lokal bedøvelse og du vil kjenne små stikk. Dette vil ha noen effekter både på kort og litt lengre sikt. Under får du viktig informasjon – for deg som har blitt behandlet for åreknuter hos oss.


Spesialister på behandling av åreknuter i Bergen. Bergen Venesenter undersøker og behandler alle typer åreknuter. Pris avhenger av hva som skal gjøres, du vil få en individuell pris når du er hos oss til forundersøkelse. Oppgitte priser er derfor veiledende. EndoVenøsLaser, fjerning av synlige åreknuter (lokale ekstirpasjoner), dyp sklerosering (Ultralyd veiledet skum injeksjon) og sklerosering, utfra hva vi finner på forundersøkelsen.


De aller fleste åreknuter er enkle å behandle og prosedyren utføres under lokalbedøvelse. Istedet for å varmebehandle venen med laser , limes den sammen slik at den tilstoppes. Dette er en like effektiv, men dyrere metode enn bruk av laser. Microflebectomi: Når åreknutene er slynget og ligger overfladisk, fjernes de ved hjelp av små stikk i huden.


Behandling av åreknuter. Vanligvis går ikke åreknuter bort av seg selv, og plagene blir normalt verre med alderen. Du kan også få flere åreknuter i bena med tiden. Andre navn er varicer eller årebrokk. Navnet årebrokk henger sammen med utposningene på blodårene.


Knutene opptrer særlig i blodårene på leggene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg