mandag 24. august 2015

Sunn mat tips

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Et sunt kosthold er variert og består av gode råvarer.


I denne seksjonen finner du artikler om sunn mat.

Takk for mange gode tips til sunn og næringsrik mat. Jeg har allerede prøvd mange av oppskriftene dine, og gleder meg til å prøve fler! Har lagd de til mange venner, og alle er helt frelst. Hva er sunt kosthold og hva bør du spise for å optimere treningen mest mulig?


Det får du vite mer om her. Les om supermat, kosttilskud sunne snacks og kostråd. Du kan også la deg inspirere av våre mange enkle og sunne oppskrifter.

Her får du tips til sunn mat i en hektisk hverdag. Det handler om kreativitet og kunnskap. Lyst til å bli mer inspirert på kjøkkenet? I FORM gir deg sunne tips til nydelige, lette retter til frokost, lunsj og middag, samt oppskrifter på mellommåltider når du bare er sugen på noe. Bruk opp maten du kjøper!


Følger du dette og andre smart rå kan det være mye å spare i matbudsjettet. Jeg har brukt anledningen til å intervjue en rekke matbloggere for å få litt inspirasjon og tips til å lage et sunt og raskt måltid. Svarene de ga var alt annet enn skuffende.


Trykk her for å lese hvordan du lager sunn mat og hvilke matvarer du burde inkludere. Du trenger ikke bruke lang tid på å lage en god og sunn lunsj. Vi har samlet tips til en rask, enkel og sunn lunsj som gir masse energi.


Middag som er sunn , rask og himmelsk god! Her er tips til måltid du lager på rekordtid. Perfekt i en hektisk hverdag! Titter du innom idag for ein skikkelig digg helgemiddag?

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Lag mat med MatPrat i dag. Se alle våre sunne oppskrifter her. Et annet tips er å varier mellom brødmat, grove vafler, pasta og kjøleskapsgrøt. Ikke ta deg vann over hodet, og husk at du trenger ikke ty til supermat.


Vanlig mat er faktisk bra nok, både for deg og for barna dine. Dette gjør matpakken sunn. Varierte påleggssorter som mager ost, magert kjøttpålegg, egg og fiskepålegg. Småbarnsforeldre blir lett stresset når barna maser om mat så snart de er over dørstokken hjemme. Derfor ender det for mange med at maten blir laget i full fart for husfredens skyld.


Slike middager blir sjelden særlig sunne, og matgleden blir lett glemt. God planlegging Skriv gjerne handleliste og ikke handle når du er sulten. Hva med å kutte litt ned på godteri, potetgull, kjeks og annet. Sats mer på mat med næringsstoffer kroppen har behov for.


Fester og kafebesøk kan kanskje gjøres litt billigere. Kjøp store pakninger med ris, pasta, linser og bønner. Når vi våkner om morgenen, trenger kroppen påfyll av energi og næringsstoffer.


Ved å starte dagen med en smart frokost, tar du fatt på dagen med energi og overskudd. Med litt mat i magen er det gjerne også lettere å konsentrere seg. Peanøttsaus: Pisk sammen peanøttsmør, riseddik, soyasaus, agavesirup og vann. Ha i revet ingefær og hvitløk.


Rør alt godt sammen. Les ernæringsekspertens effektive tips. Sunt kosthold tips. Sunn stappe får du ved å koke og mose en gulrot og sellerirot sammen med potetene.


Alle ønsker vi å leve litt sunnere, men hva er egentlig sunn mat ? Nettopp dette strides også de lærde om. Man leser stadig i media om nye forskningsrapporter som slår fast at matvarer vi før trodde var sunne ikke er det lenger, eller at en tidligere antatt usunn matvare plutselig er sunn. Tips som får barna til å elske sunn mat. Stangselleri og gulrot er kanskje ikke barnas største favoritt i heimen.


Det er ofte det grønne som blir igjen på tallerkenen, bare synet av grønnsakene kan være nok til å få dem til å vegre seg for å spise det. Et variert kosthold med frukt og grønt er helt nødvendig for å sørge for normal vekst og et godt immunforsvar, så her gjelder. Sunn frokost Ni sunne frokoster under 3kcal Så enkelt sikrer du deg de viktige næringsstoffene tidlig på dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg