torsdag 13. august 2015

Gratis strikkeoppskrifter fra dalegarn

Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter. Velkommen til FRAYAs garn univers. Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter.


GRATIS STRIKKEOPPSKRIFTER.

Gratis strikkeoppskrifter fra Du Store Alpakka: BABY - BARN - VOKSEN - ALLE. Klikk her for å se vårt store utvalg av garn fra Du Store Alpakka. Her finner du mer enn 120. Du finner også utgåtte hefter til gratis nedlasting med flotte strikkeoppskrifter. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren. Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look. Mange farger, garantert lavpris og lynrask levering.


Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.

Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Vi har nå samlet alle våre fantastiske strikkeoppskrifter - med og uten strikkemønster - på en ny og forbedret side! Alt fra genser til deg selv, babysett og lue til kluter, putetrekk og strandveske. Dette fordi det skal være enkelt å finne strikkeoppskriftene og inspirasjonen du leter etter hos oss.


Helt gratis så klart! Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift? Disse oppskriftene er blitt designet av oss så du finner de ikke andre steder. Vi har også egne temahefter med strikkeoppskrifter til jul, en samling av strikkeoppskrifter på skjerf, det populære temaheftet Peer Gynt fra Sandnes Garn, eget hefte med strikkeoppskrifter på hentesett og babytepper – og mye, mye mer. Vi håper du blir like inspirert som oss, og at du finner strikkeoppskriftene du er på jakt etter.


Ivrig strikker og ikke har tenkt og betale i dyre dommer for strikkehefter? Du kan velge oppskriftsbok fra listen. Line Langmo Påfugl. Natural Lanolin Wool.


Vi ønsker alle våre fine følgere et godt nytt strikke-år! Dale Alpakka Space Dye. Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår. Vi elsker gode basisplagg! Det klør i strikkefingrene etter å komme i gang.


I denne kolleksjonen finner du design i klassiske teknikker som ribb, patent, fletter, hullmønster og det fantastisk fine bjørnebærmønsteret.

Alt du trenger gjøre er å finne din favoritt - og klikke på linkene til hvert bilde for å komme rett til oppskriften!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg