torsdag 20. august 2015

Bursdagsleker for barn

Bursdagsleker for barn

Sjekk ut vårt brede utvalg kvalitetesleker - Rask levering - Kjøp her! Gratis gaveinnpakning - kjøp på nett og bytt i butikk! Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her.


Bursdagsleker fra år 1. Denne er en garantert vinner som alle barn synes er morsom. Stiv heks - Ett av barna er heks og prøver å fange så mange barn som mulig. Når barna blir fanget, må de stå helt stille med beina fra hverandre til de blir befridd av et barn som ikke er fanget ennå. Det skjer ved at det frie barnet kryper mellom beina på den som er fanget.


La barna bytte på å være heks. Hvor mye er klokka, løve? Med en god plan er barnebursdagen sikret, men husk at det er et stort gap mellom en sjuåring og en niåring. Disse bursdagslekene passer for barn mellom og år.


Her er noen tips til bursdagsleker for små barn. Har du større barn , har vi også forslag til selskapsleker for skolebarn. Plutselig stopper du musikken, og da gjelder det å stå helt stille – uansett stilling! Den som beveger seg er ute av leken. Fortsett til det bare er vinneren.


Lek morsomme bursdagsleker som stolleken, hviskeleken, haien kommer, stiv heks og fiskelek når du arrangerer barnebursdag for barn som er eller år. Gjett antall… En eller annen variant av denne leken har du sannsynligvis vært med på tidligere. En mindre enn antall barn. Sett frem stoler på gulvet.


Bursdagsleker for barn

Når du stanser musikken, skal alle sette seg ned. Trenger tips til morsomme selskapsleker. Vi har ikke så stor plass, men noe skal vi klare. Veldig takknemlig for svar!


Hei Mange har spurt om hvile leker vi hadde i bursdagen min, så her kommer et etterspurt innlegg. LEK NUMMER Det første vi gjorde var Pakkeleken. Det er en lek for å bestemme rekkefølgen på gavene som skal åpnes. Hos Sprell finner du et stort utvalg av bursdagsleker og festleker som du kan bruke i barnebursdager og fester, kaste på boks, sekkeløp, medaljer, halen på grisen og mye mer.


Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Eriksen har selv barn , og har selv hatt utfordringer med å finne passende aktiviteter som barna kan ha det moro med på bursdagen. På utkikk etter morsomme barneleker til bursdag eller andre samlinger?


Og hvem sier at bare barn må delta? Barneleker kan også engasjere de voksne i jubileer, på fester og andre tilstedninger. Mange av lekene passer også til ungdommer og voksne.


Deltakerne står i ring med hendene formet som en liten skål på ryggen. Lederen går rundt og legger en ting i hver hånd. De må ikke se på det de har fått og heller ikke vise det til noen.


Da har altså to barn fått en kongle, to har fått en mosedott, to har fått et skjell osv. Denne leken passer for barn som kan skrive. Legg frem en del forskjellige småting på et bord og dekk dem til med en duk. Del ut papir og blyant til hvert barn , ta bort duken og la barna se på gjenstanden i ett minutt før du legger over duken igjen.


Bursdagsleker for barn

Gi barna fire-fem minutter til å skrive ned det de husker. Her finner du bursdagsleker som passer for : Alle aldre – Barn fra år – Barn fra år – Barn fra år – Barn fra år – Barn fra år. For år tilbake deltok jeg i en lek, som var kjempe morsom.


Vi møtte opp på biblioteket der vi ble delt opp i grupper. Det ble utdelt lister til hver gruppe over ting de skulle greie å samle sammen på en begrenset ti mulig det var timer. Denne morsomme leken løser garantert opp stemningen. Her blir voksne menn og kvinner med sterkt konkurranseinstinkt til barn igjen på null komma svisj! Gjestene deles inn i to lag, og utstyres med vester eller armbånd slik at alle ser hvem som er på hvilket lag.


Akkurat når vi har lært oss rutinene rundt bursdagsfeiringer, flasketuten peker på, danseleken og festens høydepunkt for mange av gjestene, nemlig fiskeleken – skjer det! Tenk nøye etter når du velger bursdagsleker og ta hensyn til barnas alder. Ha heller leker som inkluderer enn å ha ekskluderende konkurranseleker der man går ut.


Ha bursdagsfeiring og barnebursdag på Trampolinepark i Bergen. Morsomme bursdagsleker for barn i alle aldre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg