fredag 7. august 2015

Grønnsaker oppskrifter

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Nydelige, sunne og gode grønnsaker ! Server rå som snacks, ovnsbakt, grillet, som puré, suppe eller salat.

Vi gir deg inspirasjon til hvordan du kan bruke mer grønnsaker i hverdagen. Legg grønnsaker i en ildfast form eller langpanne. Dryss over olje, eddik og sukker, krydre med frisk timian, salt og pepper.


Vend alt godt sammen og sett formen midt i stekeovnen. Grønnsaker er naturens små underverker – varierte, velsmakende og fulle av næring. La deg inspirere av alle farger og former, og prøv ut nye kombinasjoner. Grønnsaker kan spises rå eller varmebehandlet, alene eller i godt selskap med andre grønnsaker , salater og sauser.


Her er det kun fantasien som setter grenser!

Knasende sprø og syrlige. Syltede grønnsaker passer perfekt til falafel i flate brø eller til retter med både fisk og kylling. Merk at du kun skal velge en av grønnsakene nevnt under til mengden syltelake i oppskriften. Tips: Syltelaken kan krydres med smaker som chili, frisk ingefær, sort hel pepper, nellik, allehånde, kanel, sitronskall eller laurbær. La ønsket krydder få koke.


Reinsdyrstek er en eksklusiv råvare med smak av norsk natur. Med honningglaserte grønnsaker som følge har du en deilig middag til dine gjester eller en litt finere søndagsmiddag til familien. Alt fra rene grønnsaksretter til oppskrifter som inneholder fisk, kjøtt eller andre ingredienser. Bruk menyen til høyre for å finne dine ønskede oppskrifter med grønnsaker.


Kylling kan erstattes med svinekjøtt eller oksekjøtt. Tips: Ikke vær engstelig for å bruke litt høy varme, varmen er veldig viktig for å bevare saftigheten i ingrediensene. Også er det bedre å steke i flere omganger enn å steke for mye om gangen.


Her finner du oppskrifter hvor frukt, bær, grønnsaker og poteter er i fokus. Tilsett melet og rør det godt inn slik at det blir en tykk og jevn masse. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.

At kyllingwok er populært er ikke rart! Rettene er lette å lage og kan varieres med mange typer grønnsaker. Ferdige woksauser er glimrende å bruke, så blir det enkelt å lage en god wok. Tørkede urter egner seg like godt som friske urter.


Skrubb poteter med tynt skall og del i båter. Poteter med tykt skall skrelles. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Nå er endelig norske grønnsaker og bær her. Nyt norsk mat og få inspirasjon til mange gode oppskrifter på Lises blogg.


Natrium er nødvendig for en rekke prosesser i kroppen. Frukt, bær, grønnsaker , poteter og salat er naturlig fattig på salt, men fulle av smak. Du kan også fryse høstens grønnsaker.


Smelt smøret i en kjele ved middels varme. Det finnes ikke den ting du ikke kan sylte. Kanskje virker noen av oppskriftene vi har samlet her fremmede, men det er vel verdt å prøve dem. Du finner flere spennende oppskrifter i Apéritifs rikholdige kokebok , de fleste med drikkeforslag. Lakseformen gjør seg selv i stekeovnen, mens du gjør andre ting.


Oppskrift på en form med grønnsaker og laks i ovn. Dette er en gjenoppskrift som er laget for å bruke opp mest mulig av maten og unngå å kaste mat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg