tirsdag 25. august 2015

Bretagne saus

Selv min nevø på kan lage denne i blinde og sausen er full av C-vitaminer. Salt og pepper etter smak Er lite dryss med estragon. Grill paprika på høy varme i ovnen til den er blitt sort. Legg den i en pose og knytt igjen posen.


Smelt smør, og tilsett finhakket løk og hvitløk i smøret og stek litt.

Kjør piemento og vann i blender til en jevn masse. Ha alle ingredienser i en gryte og kok opp. Man har ikke spist skikkelig god bretagnesaus om den ikke er laget fra bunnen. Derfor håper jeg du prøver denne for da tviler jeg på du vil kjøpe posen flere ganger.


I tillegg til denne varianten med kyllingfilet og bretagnesaus , foreslår Gyldenskau en rekke andre kombinasjoner: Fiskeboller og hvit saus , kjøttpølser og carbonarasaus eller pølser og en pose tomatsuppe med litt mindre vann, skriver hun. Bruk stavmikser så det blir en jevn røre ca sek. Tilsett ss mel og 2.

Rør mens det putrer. Har du smakt en skikkelig bearnaise, vet du hvorfor det lønner seg å bruke tid på å lage en saus fra bunnen av. Denne oppskriften på hjemmelaget bearnaise- saus må du prøve! Navnet er avledet fra det faktum at store deler av områdets befolkning er etterkommere av bosettere fra Storbritannia som flyktet til kontinentet da angelsaksere erobret og innvandret til England i tiden mellom 400-og 600-tallet.


Den gode smaken av paprika og hvitløk passer også til fisk og pastaretter. Saftig kyllingfilet servert med brokkolini og en kremet, deilig saus. Slik kan du lage den fra bunnen av: Du trenger: grillet rød paprika - fra glass, eller grill den selv. Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter?


Da er dette det rette forumet. Bretagnesaus er godt til kylling og annet lyst kjøtt. Toro bretagne kyllingsaus med paprika og hvitløk med næringsinnhol forslag til oppskrifter og informasjon. Knorr Fransk kyllingsaus er en fin og balansert saus med den gode smaken av tomat, estragon og karri. Sausen er som skapt til kylling- og kalkunretter og den er lett å friske opp med ekstra ingredienser.


Grateng er super mat å lage av rester. Vi har brukt kjøttdeig av svin, men her kan i grunnen alt brukes. Og har du ikke mye kjøtt, kan du supplere med dobbelt så mye grønnsaker!

Vi har juksa litt, og bruker en posesaus som basis. Har du bestemt hva du skal ha til middag, men er ikke helt sikker på hvilken saus som passer til? Her er oppskriften på en saus som er enkel å lage og passer til så godt som alt. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Sett ovnen på 2grader.


Legg brokkoli utover i en ildfast form. Jeg spiser ikke halvfabrikata, dels på grunn av karbeinnholdet. Veldig kjap og enkel oppskrift.


Den står nemlig på baksiden av økonomipakkene av TORO sin bretagne kyllingsaus! Still matlagingsspørsmål og få svar fra Knorr eller andre besøkende, få tips til matlagingen og en ukeplan for hele ukens middager. En saus kan utgjøre hele forskjellen for et måltid. Hva slags saus du velger, avhenger av råvaren den skal passe til, tiden du har til rådighet, og din egen smak og kreativitet. Burde ikke bli det.


Og om det skulle bli det, så er det bare å passere sausen. Kvaliteten vil jo ikke være topp, men du stiller tydeligvis ikke så høye krav til mat og drikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg