fredag 14. august 2015

Kjønnsvorter penis

Kjønnsvorter penis

Du kan handle trygt og enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger. Bestill fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Her kan du bestille klargjøring.


Finn informasjon om din resept her! Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag!


Man kan ha alt fra en enkeltstående vorte til store vorteansamlinger. Ungdommer med hyppig partnerskifte er mest utsatt. Kjønnsvorter er en hyppig forekommende tilstand. Disse virusene forårsaker bare kjønnsvorter.


Det finnes over hundre forskjellige HPV virus. Kondylomer er gjerne ruglete på overflaten. Hvis vortene er på fuktig hu det vil si på slimhinner i nærheten av skjeden eller på selve penis , er de typisk i samme farge som huden og er også myke. Hva er kjønnsvorter ? Vortene kan også vokse rundt nesen eller munnen.


Jeg har fått en ganske stor kvise på penisen. Den er ganske langt fra penis hodet osv. De er faktisk vanligst å få på penisskaftet, huden rundt penis og i endetarmsområdet. Hvis du har vorter på penisskaftet er dette trolig kjønnsvorter , eller kondylomer som det kalles på fagspråket.


De varierer i størrelse, utseende og farge. Hos menn sitter kondylomer oftest på penis. Det er kun vorter på penis , rundt skjedeåpningen eller i huden rundt kjønnsorgan og endetarmsåpning som kalles kjønnsvorter , og dette er ikke så lett å beskytte seg mot. Som regel på eller under forhuden. Viruset sitter i huden og kan smitte ved kontakt med hud mot hud.


Disse genotypene forårsaker ikke kreft. HPV-genotypene og 11. Utenlandske studier har vist at den årlige insidensen av kliniske kjønnsvorter blant seksuelt aktive er ca. Det er det samme viruset som gir livmorhalskreft, men kjønnsvorter er ikke et tegn på slik kreft.


Vaksinen som nå er innført for jenter i 7. Utbruddene kan begrenses med legemiddel som man må til legen for å få. Var helt grusomt, hater det! Prøvde alt for å bli kvitt det.


Søkte på nettet at å blande epleeddik (som selges på matbutikken) hjelper, tok en spisekje i et glass med vann tre ganger til dagen å det hjalp en liten del, men smaker grusomt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg