fredag 21. august 2015

Oppskrift pannekaker 1 person

Pannekaker er familiens middagsfavoritt. Server med syltetøy, rømme, bacon, flesk, brunost eller sukker. Like godt smaker det med varme pannekaker med sukker, is eller flamberte pannekaker til dessert. Klassisk og enkel oppskrift på pannekakerøre.


Nå er alle oppskrifter på nettsidene slik at man kan velge porsjon av oppskriften , men på mange blir dette ikke alltid det beste resultatet.

Alt du trenger å gjøre er å følge denne enkle oppskriften på pannekakerøre. Oppskrift på amerikanske pannekaker som er enkel! Server for eksempel med med syltetøy, friske bær, eller med bacon og sjampinjong. Tilsett resten av melken.


La røren svelle i ca. Smelt litt smør i en god og varm stekepanne. Hell i en øse pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag.

Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden. Bruk havremel framfor havregryn. Når pannekaken er stekt på begge sider, brettes den sammen og legges i et ildfast fat med lokk.


Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Proteinpannekakene våre har lavt sukkerinnhold og finnes i forskjellige smaksvarianter.


Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Hvor mange pannekaker det blir av røren varierer med størrelsen på stekepannen. De lages med litt bakepulver, så blåser de seg opp. Det blir minst store pannekaker til hver person.

Hvis du bytter ut noe av det fine hvetemelet med grovt mel, får du i deg mer fiber og fullkorn. Det er godt for fordøyelsen og holder deg mett lenger. Slik gjer du: Miks sammen ingrediensene og juster med vatn eller melk til ei fyldig pannekakerøre. Fyldig røre betyr fyldige pannekaker.


Du kan bruke fint eller sammalt hvete i denne oppskriften p pannekaker. Lindastuhaug Sunne, ste og saftige peanttpannekaker 27. Pitapizza, med bananpannekaker med rabarbrasyltety til dessert.


Havrepannekaker er perfekt til middag, men smaker også nydelig til frokost i helgen. Crepes - dessertpannekake - skal være tynnere enn tynnest og serveres med for eksempel is og bær. Denne oppskriften på pannekaker er en slik crepes- oppskrift , men disse spiser jeg like gjerne til middag, selv om det da ofte må en hel stabel til for å mette magene. Om du ikke har tilgang til naturens egne matkammers kan du kjøpe frosne blåbær. Til pannekakene rører du friske eller.


Hvis du skal lage pannekaker for flere personer , så dobler du bare oppskriften. Dette pleier å være nok til ca. Jeg begynner alltid med å piske eggene, deretter så har jeg oppi all melken og pisker videre før jeg tar oppi melet, litt og litt av gangen, og tilslutt sukkeret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg