fredag 14. august 2015

Bursdagsinvitasjon bowling

Send ut invitasjoner som viser gjestene dine hva de kan forvente seg av! Pinatas til feiringen? Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former. Finn festdekoret til ditt party.


Lag personlige invitasjoner til din bursdag. Design ditt kort her! Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Invitasjoner i mange Varianter og til mange Anledninger.


Bowling er sosialt, engasjerende, utfordrende, spennende og passer for alle. Du kan begynne i dag – og lærer grunnteknikken på noen få minutter. Kom innom oss – livet blir ikke det samme etter at du har prøvd bowling ! Det er aldri for sent å lære! Bowling er ikke bare utrolig morsomt å spille, men er også veldig sosialt.


Lag invitasjon til bowling Regler: Bowling er ganske rett frekast bowlingkula og slå ned så mange kjegler som mulig. Bursdagstilbudet er et tilbud ment for barn. Bowling er en fin måte for folk i alle aldre til å ha det gøy, uansett hva anledningen blir feiret.


Forberede og skrive ut gratis invitasjoner til en bowlingfest for å få alle dine venner og familie til de baner! Dekorama har gleden av å kunne tilby deg profesjonelle og helt gratis bursdagsinvitasjoner. De ferdige innbydelsene kan du skrive ut hjemme. Våre gratis invitasjoner til bursdag er profesjonelt designet.


På fredager og mandager kl. Hallen er mørklagt og kjegler, kuler og baner er selvlysende. Det kommer x antall invitasjoner i løpet av et barnehageår eller skoleår. Gratis mal fra papertraildesign. Megazone med pizza eller pølser og pommes frites, saft og is, Kr 22- pr deltaker.


Kaker kan medbringes. Brus kan serveres mot pristillegg på kr 2- pr pers. To organisasjoner som hver dag jobber for at barn skal få lov til å være barn. Stor restaurant og bowling.


Lucky Bowl Lørenskog. Vi byr på burger, god drikke og bowling. Vi har skreddersydd pakker for firma, vennegjengen, bursdag. Her har du en skikkelig kul (og gratis) Minions-invitasjon som du kan laste ned og skrive ut selv. Ekstra stor pakke – 220kr: serie bowling , skoleie, en brus hver og stor pizza delt på ca personer.


Her kan en også velge Olden eller Eplemost som drikke til samme pris. For et pristillegg kan vi servere annen drikke fra vår baravdeling. Barnebursdager er en populær aktivitet her på Solli Bowling ! La oss hjelpe deg med å planlegge en morsom dag for ditt bursdagsbarn!


Mange velger å legge bursdagsbowlingen til våre oppsatte tider med GLOWBOWL. Dette betyr at vi senker belysningen i bowlinghallen og setter på blacklights og diskolys, , slik som vist på bildet til venstre. Vi pynter og dekker på til selskap. Bruk dra og slipp-designverktøyet for å legge til din personlige stil. Du kan endre bilder, skrifttyper og farger i alle oppsettene, for å lage en bursdagsinvitasjon som passer for arrangementet ditt (du kan ta en titt på søte bursdagskortideer her).


Lei av å rydde etter bursdagsfeiringen? Feir bursdagen hos oss. Du sender ut invitasjoner, vi ordner resten! Ta gjerne med en kake el.


Flere plasser er det vanlig å gi beskjed til alle foreldre om at barnet deres har fått en invitasjon til bursdag. Alle priser er pr person.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg