tirsdag 25. august 2015

Individuelt refleksjonsnotat

Erfaring fra fordypningspraksis eller arbeidserfaring kan også trekkes inn. Refleksjonsnotat sykepleie eksempel. Eksempel refleksjonsnotat. Individuelt refleksjonsnotat.


Slik gikk dett Høyreregjeringen styrer mot en varslet krise i eldreomsorgen, skriver Martin Henriksen og Ingvild Kjerkol (Ap). HVA ER ET REFLEKSJONSNOTAT ? Velg tema som interesserer og engasjerer deg, det gir liv og inspirasjon til skriveprosessen. Betegnelsen ”notat” brukes fordi du som studenten kan bearbeide disse ytterligere etter tilbakemeldingene fra. Arbeidskravet kan løses individuelt ved sykdom eller lignende, etter avtale med faglærer. Jeg har vært på forelesninger om refleksjonsnotat , lest i boka av Bie og lest her på forumet.


Jeg skjønner likevel ikke hvordan jeg skal sette det opp, hvordan det skal se ut, hva det skal inneholde eller noe som helst, når jeg nå sitter og har hjemmeeksamen. Skulle så gjerne sett et eksempel på. Når en students refleksjonsnotat heller ikke i 3. Et refleksjonsnotat er et skriftlig arbeid hvor elevene tenker gjennom hva de har lært gjennom å knytte teori til en beskrivelse av den praktiske oppgaven de har gjennomført.


Her er det fint å bruke bilder og illustrasjoner for å forklare prosessen og veien fram mot ferdigstilt produkt. Variasjonen i kommunikasjonsform vil gi potensiale for økt læring innenfor en gruppe. Logg og refleksjonsnotat. Tittelen på dette arbeidet fremkommer på vitnemålet (på norsk og engelsk).


Innlevering av et individuelt , skriftlig refleksjonsnotat med omfang ca. Dette ønsket jeg oppnää. Forside, innholdsfortegnelse og litteraturliste kommer i tillegg. Det skal reflekteres rundt erfaringer med utviklingsarbeidet, samt benytte relevant teori fra studiet. I et individuelt refleksjonsnotat som samtlige elever fra begge klassene skrev ved slutten av prosjektet, uttrykker alle samme positive holdninger til matematikkfaget.


Eksamen består av to eksamensdelar, eit prosjektarbeid i gruppe og eit individuelt refleksjonsnotat : Eit praktisk prosjektarbeid utført i gruppe vert lagt fram for eit panel som vurderer både innhald og framføring. Prosjektarbeidet vil gi ein felles karakter for gruppa og vert vekta av den samla eksamenskarakteren. Det er jeg spesielt glad for.


Hensikten med et refleksjonsnotat er ikke skrive for andre. Og eg har lrt mykje av prosessen hyrer heime i eit eventuelt refleksjonsnotat. Er naturlig se situasjonen i sammenheng me for eksempel kommunikasjon.


Konsentrer deg om dine reaksjoner, handlinger, holdninger og følelser. Beskriv helst en situasjon der du har vært deltager. Inngår i følgende studier Det ser ut som om JavaScript ikke er aktivert i nettleseren din. Prosessvurderingen i emnet består av innlevering av poster, gruppevis fremlegg av egen poster og et individuelt refleksjonsnotat.


I tillegg er det krav om tilstedeværelse på medstudenters fremlegg av deres prosjekt. Hver gruppe vil motta timer veiledning. Ved ikke-bestått vil gruppen motta time veiledning i tillegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg