tirsdag 11. august 2015

Smokk bibs

Smokker med navn, Navnelapper, Smokkesnor med navn, Barnebestikk med navn. Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Riktig type smokk kan være en trøst og en leke for ditt barn.


Velg rett smokk til ditt barn. Utforsk vårt store utvalg av smokker i dag!

Enkel bestilling og rask leveranse! Utvalg av smokker hos Luxplus. Gratis og rask levering, kjøp i dag! BIBS Supreme symmetriske smokk er en klassiske smokk. BIBS Night nattsmokker har en selvlysende ring som kan sees i mørket av både foreldre og barnet selv.


Suttehode er rundt slik at det minner mest mulig om morens bryst. Bibs - Smokk rasberry. Smokkens design er slik at den gir minst mulig irritasjon rundt munnen. Pris NOK 3inkl.

NYHET Kan brukes fra nyfødt til barnet ikke lengre bruker smokk. Farger hverdagen med denne lekre serien av smokker i alle regnbuefarger! Suksessen med det karakteristiske runde skjoldet og den kirsebærformede smokken har gitt komfort og trygghet til spedbarn i nesten år. Knestrømper med bred ribb. Strømpebukse med stor sløyfe.


Samtidig kan smokken gi barnet følelsen av trygghet. Leker og utstyr til barn. BIBS smokker har vært på markedet i omkring år og er derfor vel kjent av flere generasjoner. Merket BIBS har gjennom flere generasjoner vært kjent for sin gode kvalitet og holdbarhet. Lag din egen smokk med ditt eget bilde, motiv og tekst.


Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. I serien finnes et utvalg av de mest populære smokker på markedet – i forskellige størrelser og former. Smokken er utviklet med tanke på å tilfredstille barnets sutterefleks.


Alle produkter er nøye designet etter tidens trend. Runde smokker er den smokketypen som minner mest om mors bryst. Smokken minner om mors bryst, som bringer trygghet og trøst.


Str som passer fra nyfødt til smokkeslutt. Smokkene er laget i 1 naturgummi med et rundt skjold som. Oppbevar smokken tørt og beskyttet mot smuss.

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Sett farge på hverdagen med denne fine smokken i alle regnbuensfarger, BIBS Colour.


Når det kommer til smokker, er BIBS Colour er en ekte klassiker. Vi har str som passer fra nyfødt til barnet ikke lenger trenger smokk. Mål: lengde sutt 3cm. BPA, PVC og ftalater. En smokk gir god trøst til små barn med stort suttebehov og kommer i mange ulike fasonger, farger og størrelser tilpasset ulike aldersgrupper.


Noen smokker har også spesielle funksjoner, Mam Night lyser i mørket, og gjør det enkelt for både baby og foreldre å finne smokken i mørket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg