tirsdag 25. august 2015

Når skal jeg ha mensen

Går på cerazette og har ikke hatt mensen på år. Jeg lurer på når det. Har hatt sex og jeg skulle hatt mensen på tirsdag men fikk det ikke!


Det er mulig å forskyve en mens hvis du skal noe viktig der det passer veldig dårlig å få mensen. Spør helsesykepleier eller legen om hvordan du skal gjøre det. Få råd om hva du kan gjøre hvis det er litt krise om mensen kommer i ferien i artikkelen her.

Kan man ha sex når man har mensen ? Om du selv vil og har lyst. OPPBLÅST: Mange kvinner opplever å bli oppblåst før de skal ha mensen. FOTO: Shutterstock Vis mer Maten som kan gjøre deg mer oppblåst. For mange kvinner er det altså normalt å bli oppblåst og å få vann i kroppen i dagene før mensen , og takler det fint som en del av uka.


SVAR: Hei Så fint at du skriver til ung. Så synd at du går og venter på mensen når du går på Cerazette. Det er slik at denne p-pillen ikke inneholder østrogen, noe som betyr at de aller fleste ikk.

Når jeg skal ha mensen får jeg brunt blod noen dager først. Kan være litt rosa også, men ikke nok til at jeg trenger tampong eller bind. Er det fortsatt mensen ? Denne mensen har jeg hele tre dager før selve mensen begynner ned slik småblod. Menssmertene begynner når fossen kommer. Fikk tilbake første mens 20.


I følge kalender så har jeg regnet ut at jeg hadde eggløsning 6. Brukte ikke eggløsningstester, men hadd. Min syklus er på dager. Blør normalt og i 5-dager når jeg har mensen.


Da er jeg vel iallfall ikke gravid da, visst jeg har tynn slimhinne nå. Data fra Norge viser at norske jenter i snitt får mens når de er. I Forsvaret hadde jeg mensen hver.


Uvant for de fleste, men billig og miljøvennlig. Du skal kunne bruke den i. Når Odd Bjarne setter seg foran PC-en, forsvinner han inn i sin egen verden. Dersom leddsetningen kommer til sist, skal det ikke være komma: Tristan døde da Isolde kom.


Mange synes det er en god hjelp å huske dette når de tenker på at det ofte skal være komma i setninger som starter med dersom, hvis, når og da.

Noen ganger hadde det vært greit å slippe å ha mensen når du er på ferie. Kanskje spesielt hvis du skal på seiltur, fjellvandring eller safari. Det gjelder særlig om du plages av sterke mensensmerter og store blødninger. Det er fullt mulig – og helt ufarlig – å utsette mensen dersom du ønsker det. Takk for at du skriver til ung.


Det er individuelt når jenter får sin første mens. Men økt utflod er et tegn på at den kan komme snart. Hadde også veldig uregelmessig mensen , og ville for å stabilisere det, sette inn en kobberspiral. Det sto i brosjyra at den kunne settes inn under menstruasjon, men jeg hadde fått time en dag jeg var sikker på jeg ikke kom til å blø. Alikevel satte det i gang med svak blødning i det jeg var på tur til sykehuset.


Siden vi må skrive under en arbeidskontrakt så lurte jeg på når den må skrives under? Saken er at praksisperioden er fra ca. August, men jeg har vært nødt til å reise derifra.


Skal man bare si det rett ut da liksom? Virker nesten som om det er et tema som ikke blir tatt opp. Første gangen var det jeg selv som nevnte at jeg driver med det etter å ha lest i journalen min at det sto at jeg ikke drev med selvskading.


Når skal jeg ha oljeskift Nyeste. Kjøre moppa varm, helle ut olje mens den er varm ( ikke mens den går da ) og helle på ny. Vil jeg ha mye smerter etter operasjonen?


Smerter oppleves forskjellig og de forskjellige inngrepene medfører ulik grad av smerte. Du vil få smertestillende medisin når du trenger det, avhengig av type inngrep og anestesi. Når NAV skal betale sykepenger fra 17. Gjennomsnittet av inntekten din de tre siste hele kalendermånedene omregnes til årsinntekt.


Hvis denne årsinntekten avviker mer enn fra inntekten du har hatt de siste månedene, skal sykepengegrunnlaget fastsettes ved skjønn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg