fredag 28. august 2015

Portveien 2 dvd

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Raffen, en ordentlig skøyerfant, finner på mye rart og sørger for overraskelser stadig vekk. Aktivitets- og underholdningsprogram for barn. Use the HTML below. This feature is not available right now.


Please try again later.

Størst utbud av dvd -filmer, Blu-ray filmer til lave priser og med rask leveranse. Portveien klipp fra NRKs jubileumsprogram nr 3. NRK kanal har blitt så dumt og kjedelig, står aldri på i mitt hus, de kunne sende reprise på noen serier, noen som husker borgens skole, det levende lik, midt i smørøyet, portveien fem på, sesam stasjon, osv, nrk lisens sucks balls, get rid of it please. Eli og Jarl var tilbake i kolonihagen der huset står. Snart kommer jula til Blåfjell.


Turte Blåværshule hele desember. Blånissene har mye å gjøre fram til Julenatten. Hver dag skal de lage Den Blå Timen, og de skal passe på at fjellet er rent og pent og har det godt.


Men i år er det noe som ikke er som det skal.

Og så han derre store hunden tusselabb eller hva nå han hette. De fleste husker nok denne serien. Jeg mener å huske at det var en giraff med. Jeg har stusset på dette fra tid til en annen, men aldri virkelig forsøkt å kommet frem til en løsning.


Noen som husker navnet hans? Dette er fullt på høyde med dagens produksjoner. De andre rollene er helt tilstrekkelig gjennomført, men ikke mer. Dukketeater om Pernille og Mr.


Bent Lunred mark on leg dsrud AS Auksjoner. I dag er hun familieveileder og har de siste årene arbeidet med utsatte barn og unge. Eli Rygg, år: En mer enn vanlig forvirret tenåring. Bok : NOORA er klar!


Jeg skulle ønske at serien kunne blitt utgitt på DVD , men det har kanskje noe med kostnader og skuespillerhonorar å gjøre, sier han. Hvilket år er du født, og hva var dine tv-favoritter? Få den gode gamle barne-tv-tradisjonen tilbake. Det var god og sunn barne tv underholdning det, skriver Miz. Vi har samlet en del av våre favoritter, og under videoene kan du stemme på barneserien som du synes er den aller beste fra 80-tallet.


Har fått skaffet en dvd film av han og ler meg skakk. Del dette innlegget.

Video ovenfor fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg