tirsdag 25. august 2015

Kost og helse

Kurs og utdannelse innen helse og livsstil. Se vår kursoversikt. Finn laveste nettpris her.


Sunn og variert mat er viktig for helse og trivsel, og reduserer risikoen for utvikling av livsstilssykdommer. Her er flere råd om anbefalt kosthold. Gjennom over år har våre butikker med spisskompetanse innen helsekost, naturlig helse , trening og velvære bidratt til å gjøre livet litt sunnere og litt bedre – for mange!

Sunkost jobber for å gjør det enklere og mer fristende å leve sunt. Vi selger helse og velværeprodukter for leddplager, dårlig hår, potensproblemer, zeolitt for magesyreproblemer, kyolic hvitløk for immunforsvaret, Ester C m. Kost og overnatting Du kan ha rett på godtgjørelse for utgifter til mat og overnatting når du har vært på reise til eller fra. Direktoratet for e- helse. Om Trening - Kost og Helse.


Jeg har stor tro på og vet at, hva vi spiser og hva vi bruker kroppen vår til, har stor betydning for helsa vår. Det å sørge for å få i seg litt av alle næringsstoffene kroppen trenger, kombinert med fysisk aktivitet er den beste helseinvestering vi kan gi oss selv. Kostreform for bedre helse mener statens kostholdsråd på noen viktige punkter er feil.

De offentlige rådene følger ikke god vitenskapelig standard for utarbeiding av helsefremmende kostholdsråd. De hviler i alt for stor grad på epidemiologiske studier og rådene er basert på slutninger om kausalitet hentet ut fra korrelasjoner. For å vite hva man skal spise må man ha grunnleggende kunnskaper om hva maten vår inneholder. Læreplanen legger til grunn at elevene på vg helse - og oppvekstfag har fått med seg et godt grunnlag fra grunnskolen.


Helsekost og kosttilskudd fra kjente merkevarer. Kjøp på nett eller hent i butikk! Hu Hår og Negler. Supermat, Snacks og Barer! Stort utvalg av kosttilskudd!


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp.


Sunn hverdagsmat og et variert kosthold gir deg et godt grunnlag for god helse , og bidrar til at du får i deg næringsstoffene du trenger. Ha et variert kosthold med mye grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter og fisk, og begrensede mengder bearbeidet kjøtt, rødt kjøtt, salt og sukker. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt.


Samt oppsummert forskning på kosthold og ernæring. Bøker om helse , kost og trening.

Vi har kokebøker for de som ønsker sunnere matvaner og for de som søker oppskrifter rettet mot en spesiell diet. For deg som vil komme i bedre form skal det heller ikke mangle på skriftlig motivasjon. Mat handlar mellom anna om kost og ernæring, førebyggjande og helsefremjande arbei spesialkost, praktisk matlaging og matvitskap. Kost for Livet er et livsstilskonsept.


Du vil dessutan lære å planleggje kurs- og undervisning knytt til mat, kost og helse både ute og inne. Det handler altså om at balansen mellom inntak og forbruk av energi er riktig. Myndighetene våre prøver å legge forholdene til rette, og forslag til gode tiltak kan du finne i en handlingsplan for bedre kosthold i befolkningen. Planen inneholder tiltak for å fremme helse og forebygge sykdom.


Utdanning innen ernæring gir deg kompetanse på hvordan kosthold påvirker kropp og helse. Riktige kostråd er viktig for å forebygge livsstilssykdommer. Det finnes flere retninger innen ernæring, enten man ønsker å jobbe med forebyggende helse , forskning eller med pasienter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg