mandag 10. august 2015

Krisetelefon psykisk helse

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp. Finn laveste nettpris her.


De fleste er drevet av humanitære og frivillige organisasjoner. Rundt halvparten av befolkningen i Norge får psykiske vansker i løpet av livet. Her kan du lese om hjelpetilbud som finnes for voksne innen psykisk helse.


Får du hjelp tidlig, er sjansen større for at du blir bedre. Psykisk helse for voksne Kort fortalt. Hvis du opplever å ha det vanskelig, er det viktig å tak i problemene så tidlig som mulig. Tønsberg kommune har en rekke tilbud der du kan få hjelp hvis du har det vanskelig eller vil lære hvordan du tar vare på din psykiske helse. Gir tjenester til mennesker over år med problemer knyttet til rus og psykisk helse.


Arbeider i ambulante team, og kan besøkes på Nodelan. Kirkens SOS er landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett. Mental Helse er en medlemsorganisasjon for alle mennesker med psykiske helseproblemer, pårørende og andre interesserte.


Vi mener det skal være lov å ha det vanskelig og at mental helse skal være like lett å prate om som fysisk helse. Mental Helse Ungdom er en medlemsbasert interesseorganisasjon for barn og unge opp til år. Vi jobber for økt åpenhet om psykisk helse , forebygging av psykiske plager og et bedre psykisk helsetilbud.


Våre verdier er Mot, Åpenhet og Likeverd. Vårt mål er at alle barn og unge i Norge skal ha en best mulig psykisk helse. En god balanse mellom disse gjør det lettere å mestre hverdagen, på godt og vondt. Modum Bad tilbyr forskningsbasert behandling av psykiske lidelser, kurs og fagkurs innen samliv og helse samt kirke- og kulturopplevelser.


Seminaret er gratis og åpent for alle. Dette er alt fra generelle tilbud om å kunne snakke med noen til telefoner som er mer rettet mot konkrete maring;lgrupper. Det finnes mange ulike hjelpetelefoner, som du kan benytte deg. Første fremmøte i pakkeforløpet. Pakkeforløp start og type forløp.


Men kongressen retter seg også mot områdene oppvekst, skole, arbeid og bolig. ROP-feltet engasjerer mange fagfolk på den ene. Har du behov for psykiske helsetjenester, kan du ta kontakt med legevakten, fastlegen, helsestasjonen eller direkte med avdeling for psykisk helse i din bydel (se lenker under). Er du pårørende til noen med psykiske helseproblemer, kan du også kontakte avdeling for psykisk helse i den bydelen der du bor.


Alle har en psykisk helse. Vår psykiske helse kan forandre seg gjennom livet. VELKOMMEN TIL STANGEHJELPA Sjekk våre tilbud Instagram Stangehjelpa er et gratis helsetilbud for alle i Stange kommune. Du trenger ikke henvisning.


Det er mange veier til å få det bedre i livet når man har det vanskelig. Utforsk gjerne våre tilbud for å se om noe av det kan passe for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg