tirsdag 1. juli 2014

Madrass til barneseng

Hvilken madrass passer din kropp? Vi har et bredt utvalg av madrasser på IKEA. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter!

Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Sov bedre med en nye madrass. Se utvalget her og la deg inspirere. Produktene kan enkelt kjøpes på nett eller i butikk!


Når du skal velge riktig madrass til ditt barn, bør du ha både komfort og holdbarhet i tankene. Barnemadrasser skal tåle å bli brukt, samtidig som de skal gi barnet optimal støtte.

En barnemadrass til vokseseng gir deg tre lengder. Med hjelp fra de to tilleggsdelene, kan madrassen vokse med barnet, fra 1til 1eller 2cm. IKEA har også barnemadrass til juniorseng med størrelse 70x1cm. MADRASS TIL BARNESENG : Vet du hvilken madrass du bør se etter når barnet flytter over i barneseng ? Madrasser og senger av høy kvalitet til alle behov.


Glidelåser gjør det enkelt å ta trekket av og på. Hulfibrene bidrar til å gi madrassen spenst, pusteevne og evne til å lede bort fuktighet. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Bohus har det største utvalget av madrasser og senger. Med kjente leverandører som Jensen, Wonderland og Tempur, samt egne merker som Signature Collection Sleeping og Zen har vi madrasser og senger til alle behov. Kom til oss og gjør en trygg madrasshandel. Du kan få gode råd til valg av madrass i vår madrassguide, der du kan lese om våre forskjellige typer madrasser. I tillegg har barnesengen ekstra sitteplass på hjul og en madrass som raskt kan brettes ut når en venn skal sove over.


Det er jo så gøy med. IKEA-madrassen Underlig selges for kr 200.

Sengehest til Kritter barneseng fra IKEA selges også billig - kr 80. Har noen normale slitasjemerker, men er helt fin og har ingen skader. Nypris madrass kr 49- og sengehest kr 12-. Kan hentes ved Bekkestua i Bærum. Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø.


Alle delene tørker hurtig. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Barneseng HUS har en soveplass med ramme med elastiske lekter. Unik utsende vil gi et unik følelse av hele rommet.


Når det kommer til barn så er det allid sikkerhet som er viktigst. Derfor har senga en beskyttelses ramme, som beskytter barna fra å falle ned av senga. Brannbilseng med madrass er en supertøff barneseng som passer perfekt til han som drømmer om å bli brannmann eller til de som kanskje har en brannmann i familien!


Møbelet er ikke bare praktisk, men også en stor innredning av barnerommet som stimulerer fantasiene. Madrass med trekk med polyeter skum kjerne som gir god støtte til ryggen hele natten. Kjernen er i polyeter-kjerne.


Denne Safe Sleeper basic madrassen har all essensielle hygieniske egenskaper som du forventer av en god Childhome madrass , blant annet anti-allergi og pustende kjerne. Husseng med skuff er en nydelig seng for alle barn som vil ha det lille ekstra på barnerommet. Sengen er designet som et hus og passer inn på alle barnerom.


Hus sengen er laget liten slik at den ikke tar stor plass på rommet samtidig som den kan brukes nesten til barnet blir voksen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg