onsdag 30. juli 2014

Tøffe guttenavn

Vi spurte dere hva det fineste guttenavnet er. Sist oppdatert: 23. En mor på forumet søkte navnehjelp. Hun fikk flere hundre gode tips om flotte guttenavn. Disse er tøffe guttenavn.


Ellers synes jeg Felix, Ulrik, Filip, Mikael og Aksel er tøffe guttenavn :-) Del dette innlegget. Lenke til innlegg Del på andre sider. Har Noah og Leo fra før, og trenger gode forslag til hva lillebror i magen skal hete. Helst et kort, litt tøft navn med en eller to stavelser. Noen vi vurderer er: Max Oskar Noen kreative som vil hjelpe oss?


Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Nytt svensk elg-TV. SVTs nye sending om elg på vandring vil vare fra 15. Den stora älgvandringen i fjor hadde tre millioner seere.


Kjendisene sine valg av hundenavn kan være en en fin måte å få inspirasjon til et morsomt og kult navn til din nye hund. Jo, kjendiser vet jo som regel hva som er kult og trendy. Finn ut hvor populært navnet på hunden din er. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære kattenavnene akkurat nå! Trenger et tøft guttenavn!


LYST Å HJELPE MEG MED TØFFE GUTTENAVN. Mange navn går i hundreårssykluser, og blir populære igjen når de bare blir gamle nok, sier navneforsker Ivar Utne. Hvorfor finnes det bare guttenavn av den tøffe Storm, Hauk, Ravn-sorten. Jeg klarer i alle fall ikke å komme på noen jentenavn i den kategorien.


Hadde vært veldig takknemmelig for hjelp altså. Finn det perfekte navnet til din katt. Er du på utkikk etter fine kattenavn til hunnkatten? Da har du kommet til riktig sted! Laget en liten liste over de hundenavnene jeg syntes er fine.


Kanskje trenger du litt inspirasjon til navn på din nye valp. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer.


Leter du etter et kult hundenavn til hann-hunden? Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine hundenavn til hann-hunden. Peik er et mannsnavn med flere mulige opprinnelser. Det kan være: dannet av finske poika, gutt.


Pay, som er en variant av Paul, som har opprinnelse det romerske slektsnavnet Paulus om betyr liten eller ydmyk. Venter en liten gutt i desember og er sånn smått begynt å tenke på navn. Jeg ønsker ett spesielt navn, noe som få har men allikevel noe som klinger:) Har ei lita Linnéa fra før av og det er jo greit om det står i stil til dette.


På denne nettsiden finner du kattenavn til katten din. Oversikt over populære kattenavn, kule kattenavn, hovedsaklig norske kattenavn. Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin jordmor spørsmål svar fødsel eggløsning assistert befruktning barnløshet bekkenløsning. Guttenavn med to vokaler inntil hverandre var likt fordelt, men i alt var det færre som valgte slike navn. Dette er navneformer som brått har blitt mye brukt av foreldre de siste ti årene.


For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp tøffe i ordboka. Kjente guttenavn med fransk tvist. Tøffe tider for Per og Geir. Sebastian er et populært navn både i Norge og USA. Den franske varianten Bastien er kortere og enklere.


Jules er kanskje den nye formen for julian som er et navn som allerede er mye i bruk i Norge. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg