fredag 11. juli 2014

Babykino drammen

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Babykino er tilrettelagt for de som er i følge med de aller minste. Under babykinovisningene er det dempet belysning og ly det er anledning til å amme og for å gå til og fra salen.


Babykino avholdes ukentlig og vi tilbyr de samme gode filmene som ellers i programmet, inklusive premierer. KinoCity har et årlig besøk på ca 360. Babykino Drammen - babykino , kinobursdag, firmabilletter, forestilling, ballett og operaforestilling, 3dkino, pensjonistkino, kino - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Kinobilletter Drammen - babykino , kinobursdag, firmabilletter, forestilling, ballett og operaforestilling, 3dkino, pensjonistkino, kino - Finn firmaer, adresser. Babykino Buskeru inklusive.


Omlag ansatte fordelt på hel og deltid. SKI: Dermed blir det babykino både onsdag og fredag. I fjor startet vi med dagåpent på fredager. Det har vært suksess med det.


Babykino drammen

Vi tenkte vi kunne utvide tilbudet vårt siden vi likevel har åpent. På babykinoen ser vi vi har et potensiale for å nå flere, sier kinosjef Alexander Dalen ved SF Kino Ski. En onsdag i måneden er det babykino på dagtid.


Prøv en dagforestilling. Liten gave - stor opplevelse! Her finner du kinoprogrammet for Oslo, med billettkjøp, informasjon om aldersgrense, sjanger, trailer og fakta om filmen.


Kino Babykino unike treff Ullensaker Kino. Nye stoler, lerret, belysning og nytt lydanlegg. I tillegg en egen rad med premium-stoler for ekstra komfort og USB uttak der du kan lade av mobilen. Alt for den optimale opplevelsen.


Er det noen av dere som har prøvd babykino ? Jeg innbiller meg at jeg har lest et sted at det ikke lengre var lov med babykino. Men jeg ser at den lokale kinoen reklamerer for det, og har egentlig litt lyst å prøve. Velkommen til Bø kino!


Til filmer i 3D må man kjøpe briller til kr. Brillene kan brukes på alle 3D filmer! Vi viser norske filmer med norsk undertekst, så sant filmene kommer med undertekster. Fire saler med ny laser teknologi.


Vestland fylkes beste og nyeste supersal, KPD-BOX salen, finner du på Bergen Kino, -Europas største D-BOX sal. Når kommer programmet? Kinoprogrammet legges normalt ut på tirsdager. Kinouka går fra fredag til torsdag.


Vi legger ut program for en uke av gangen, men i blant har vi tidligere forhåndssalg på storfilmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg